צריכה עזרה

IאילהI

New member
צריכה עזרה

פעם הגיע אלי איזה קישור לאתר שמראה צילום לויין של כדוה"א ואפשר לראות בו שחצי הכדור מואר וחציו חשוך ובאזור החשוך רואים את האורות של המקומות המיושבים. איך אני יכולה למצוא את זה? תודה!

IאילהI

New member
תודה רבה רבה!

בדיוק לזה התכוונתי!!!!!!!!! את מצויינת!

אילה

באתר שלי תוכלי למצא כל מה שתזדקקי כמורה. בעיקר בקישורים. כל הקישורים עפ"י נושאי לימוד לחטיבה ולתיכון.(ועוד קצת). (האתר אינו למטרות רווח
)

בבקשה

תכנס למערכת מדף הבית ומשם קישורים וקבצים רבים עפ"י נושאים. גם בדף הבית קישורים רבים. תהנה.

IאילהI

New member
תודה רבה!

בהחלט יהיה לי לעזר! (כשיהיה לי זמן לעבור על הכל...) אני מלמדת כתות ג-יב (למעט כתה ז) כך שכל נושא יעזור לי.

IאילהI

New member
אכן

עמוס, הרבה עבודה, הרבה נושאים. אבל מעניין גם מהצד הלימודי וגם לראות את המאפיינים של כל גיל ואת השינויים שעוברים עליהם.

יישר כוח ../images/Emo140.gif

הסוויצ'ים שצריך לעשות הם לא פשוטים. השפה, הגישה, רמת הלמידה. בהצלחה לך.

IאילהI

New member
תודה רבה!

שיהיה גם לך בהצלחה! אילו כיתות את מלמדת? אני נהנית במיוחד עם כתה י"א ו- ו'. לא יודעת למה.

כרגע אני ממש לא !!!!!!!!!!!

אני שובתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!! אבל, לכשאחזור אלמד כיתות ז' ח' י"ב. לגבי ההנאה זה שונה משכבה לשכבה. חטיבת ביניים אפשר לחגוג, להתפרס, לחרוג, חטיבה עליונה - הכל צפוף, אין זמן ,בגרות בגרות בגרות. נהנית יותר בחטיבת ביניים בחומרים ,כי בתיכון זה רק עניין של הספק. מבחינת גיל הילדים אוהבת ללמד יותר בתיכון. דרך אגב, אנחנו מחפשים בדחיפות מורה לגיאוגרפיה. אם ידוע לך על מישהו את יכולה להפנות אלי.

IאילהI

New member
גם באזור שלי מחפשים מורים

פשוט יש מחסור חמור, כך אמר לי הרכז המחוזי. מגיעות אלי הרבה הצעות עבודה אבל אני עמוסה לגמרי. אני שייכת להסתדרות המורים ולכן לא שובתת. לא הייתי מתנגדת לכמה ימי בית. בהצלחה!

למעלה