צריכה עזרה..

צריכה עזרה..

יש לחברה יום הולדת.. ואני רוצה לקנות לה דיסק עם מוזיקה טובה, ושמחה. היא במצב לא ממש טוב בזמן האחרון ושומעת כל הזמן שירים עצובים.. אז אני רוצה לקנות לה דיסק עם שירים שמחים ואופטימיים! רעיונות? עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה אחלה.. תודה!

kurt2000

New member
מכירה את אינפקציה?

טוב המוסיקה עצמה לא שמחה אבל הם בהחלט מצחיקים. רק קחי בחשבון שהסגנון שלהם רועש. אז זה לא מתאים לכל אחת. (איך אני ימליץ לא על דיסק רוק ישראלי בפורום רוק ישראלי?)

supernova6

New member
שממל =]

לא רוק אבל הם מצחיקים בטירוף..אופטימיים בהחלט. http://www.myspace.com/shmemel זה המייספייס שלהם ואני מאמינה שיש להם כבר דיסק..שווה בדיקה.

מי יותר טוב מיוני בלוך כדי לשמח לבב אנוש....

יוני מעולה... יש לו טקסטים קלילים, פשוטים,מגניבים, אופטימיים, שמחים ובערך כל מה שרצית.. (כולל קצב טוב ומוזיקה שמחה ועליזה...) אבל אם לבחור משני האלבומים אז אני לא יודע.. כי שניהם מעולים.... הייתי אומר לך לקנות את שניהם אבל אז זה גם יקר וגם את מסתכנת שהיא לא תאהב אותם... אז נראה לי הכי טוב לקנות את הראשון "אולי זה אני".... בכל מקרה שמחתי לעזור...

mekl

New member
זה נכון - יוני מושלם למטרה...

אבל בדיסק יש את נעים בחוץ שטיפה הורס את המצב רוח האופטימי... אני בעד "הרגלים הרעים" החדש- מעולה!

יש לי את שניהם!

ואני מסכימה איתכם ב100%! הוא מעולה ומקסים! האמת שחשבתי עליו.. אבל..לא יודעת.. אם אני לא אמצא משהו יותר טוב אני אקנה אותו.. למישהו יש את הדיסק של דנה עדיני או דפנה והעוגיות? איך האלבומים האלה?

supernova6

New member
אממ אין לי את הדיסק עצמו

אבל הייתי בהופעה של הבנות הנחמה..מומלץ! למרות שלא יודעת אם זה נכנס תחת קטגוריה של "אופטימי" הממ יש את הדיסק הזה של ארקדי דוכין ומיכה שטרית..משו עם דינוזאורים..מגניב לגמרי חח לפחות לי זה עושה מצברוח טוב מאז שאני ילדה.

itaihasid

New member
רעיון לא מציאותי

הדיסק הזה נחשב לנדיר (לפחות לפי מה שידוע לי, ואני אשמח לטעות כאן)

Zaccardor

New member
לינק לקנייה

שימו לב לעטיפה הסקסית, אולי מצדיקה את המחיר (70 ש"ח? תנסי אולי בדיסק סנטר..) http://zolnet.co.il/shop/product_info.php?products_id=6575&osCsid=525c438ace003df9aaf9bbcc2749a2b7

tink1984

New member
למרות שהם לא עושים רוק...

שוטי הנבואה תמיד עושים לי מצב רוח טוב וגם איזבו Izabo מקפיצים אותי

mekl

New member
../images/Emo99.gif

דנה עדיני-
אלבום אנרגטי וקופצני, טיפה פופי , אבל לא משנה... דפנה והעוגיות- אלבום ציני , מתוחכם וכיפי ברמות... שניהם ה-מומלצים!

דפנה והעוגיות מושלם למטרתך.

הם שמחים, קופצניים, שנונים, מהירים.. השירים שלהם הכי מקפיצים ונדבקים לראש, וממש ממש כיף איתם. בכלל, הופעות שלהם זה אחד המשחררים. מומלץ.

מטרן

New member
יש את שנה עדיני..

לא יודעת...יש לי גם את השנים של יוני בלוך ואלו של יוני בלוך עושים קצת יותר מצברוח...דנה עדיני זה קצת יותר קשה...אבל אחלה דיסק!!!!לא הייתי אומרת שמח, גם לא עצוב...אבל דיסק מעולה! בקשר לדפנה והעוגיות...חמודים:)

dsol

New member
אם כבר ממליצים על דנה עדיני אז אולי_../images/Emo189.gif

עדיף כבר להמליץ על "איזבו" ? הרי האלבום של שנה זה כמעט איזבו... אז בהחלט הייתי ממליץ על izabo - the fun makers משעשע מקפיץ ומרענן !

למעלה