צריכה עזרה

צבצבון

New member
צריכה עזרה

אז ככה.... לפני שנה וחצי בערך הכרתי הומו נשי במיוחד הזמן עבר שכבנו, גיליתי שהוא שוכב עם מישהו שאני מכירה למרות שהוא מכחיש את היותו הומו לחלוטין (וזה נראה לי בגלל המשפחה הדוסית שלו אולי..) אף על פי ששכבנו ועמד לו ונראה כי הוא נמשך אלי הוא לא גמר וזה קרה כל פעם ששכבנו לי זה לא היה אכפת כי התאהבתי... בקיצור רציתי לדעת איך אני באמת יכולה לדעת אם הוא נמשך אלי או לא ? ואם זה קל להומו לשכב עם בחורה? ואם זה שהוא לא גמר קשור לזה שהוא לא נמשך לבנות או לזה שהיינו שיכורים!? תודה מראש לעוזרים..

אהלן

יש לתשובתי יותר מרובד אחד. קודם כל מידע בסיסי - אפשר להמשך ושיהיה קושי בזמן אמת בתפקוד המיני, אפשר שלא להמשך ובכל זאת תהיה כתוצאה מגירוי פיזי זיקפה. בנוגע לאלכוהול - נמצא קשר בין אלכוהול לפגיעה בתפקוד המיני בנוגע להאם קל להומו לשכב עם בחורה- השאלה היא לא בהכרח האם זה קל, השאלה היא האם ברצונו. כמובן שאפשר להמשך גם לגברים וגם לנשים, או להעדיף פרטנרים לפי שיקולים אחרים כאשר מגדר זה לא בראש סדר העדיפויות. בנוגע לשאר מה ששאלת - אני לא בטוחה שהבנתי את הסיטואציה ממספר שורות, כלומר הקשר בין שלוש הדמויות שהוזכרו (את החבר, והפרטנר של החבר). אבל אם קיימתם יחסים כמה פעמים וכל פעם אתם שיכורים זה בפני עצמו מדאיג. (לא רק במובן של כמות אלכוהול נצרך אלא גם האם זה תנאי הכרחי לקיום יחסי מין מצידו או מצידך זה עשוי להצביע על מצוקה גדולה מאד) תרצי לפרט קצת יותר?

צבצבון

New member
אז ככה

אני חושבת שהאלכוהול והשפעתו זה תנאי הכרחי מצידו מה הבעיה עם זה?

אהלן

אלכוהול מטשטש ומקהה, אם יש בו צורך באופן קבוע זו נורה אדומה למצוקה (עוד לפני שמתיחסים לסוגיה האם מדובר בהתמכרות או במצב בו לא רוצים להיות בו בהכרה מלאה).

צבצבון

New member
ועוד משהו

האלכוהול הוא לא תנאי הכרחי מצידי אבל לעומת זאת כשנישקתי אותו כמה פעמים (כשהיינו על המיטה) בעודנו שפוים ונקיים מאלכוהול או כל השפעה אחרת פתאום זה הביא אותו למצב של זקפה.

אהלן

כמו שכתבתי אין קשר הכרחי בין משיכה לזיקפה, אפשר להמשך ושיהיה קושי בתפקוד המיני, אפשר שלא להמשך ובגלל גירוי פיזי תהיה זיקפה. האם זהו המדד היחיד הזמין לך? האם דיברתם על כך?

צבצבון

New member
יש כמה דברים שגרמו לי "להבין" ולהגיע להתלבטות

למשל אי הגעה לגמירה או משהו שאני לא כל כך בטוחה בו זה שבאמצע הסקס האיבר מפסיק לתפקד והוא מביא אותו למצב של זיקפה שוב על ידי נגיעות או משהו כזה. אני לא יכולה להגיד לך אם זה קושי בתפקוד המיני או תוצאה של גירוי פיזי ואני גם לא יכולה לדעת כי בכל פעם שיוצא לנו לדבר על זה הוא טוען את אותה טענה שהוא לא הומו לחלוטין הוא רוצה להתנסות בכל הדברים (למרות שאני חושבת שזה בולשיט כי ניסיון זה פעם פעמיים שלושה אבל לא לטווח ארוך) שהוא ייתחתן עם אשה בסופו של דבר ויביא ילדים אבל אני שואלת את עצמי איך תביא ילדים אם אתה לא מגיע למצב של גמירה?! מי האשה שתרצה להתחתן עם גבר נשי שכמותך ולהביא ילדים?! כי בסופו של דבר אני התאהבתי בו ואני אפילו לא חושבת על לרצות לבנות איתו משפחה ( אנחנו בני 20+ )

אהלן

אני מצטערת, לא הבנתי בין מה למה ההתלבטות? בכל אופן זכותו להתנסות במה שירצה כמה שירצה, ואני מקווה שאם הוא במצוקה (כך לצערי זה נשמע מהצד) הוא ימצא את המשאבים שיוכלו לסייע לו. בנוגע למה שאת שואלת את עצמך - ודאי שאפשר להביא ילדים גם אם לא מגיעים למצב של גמירה בכלל במסגרת קיום יחסים (שבכלל לא ברור שזה המצב או שזה מצב קבוע ולא זמני). מי האישה שתרצה להתחתן עם גבר "נשי" - אין שום צורך שתשארי איתו 'מתוך רחמים' או 'כי את לא מבינה מי'. יש נשים רבות שמעדיפות גברים נשיים או אדישות לרמת ה"נשיות" ברמת סדרי העדיפויות של מה שהן מעונינות בו. אני חוזרת לכך שלא הבנתי בין מה למה ההתלבטות שלך?

צבצבון

New member
ההתלבטות שלי היא

אם הוא באמת מגיע למצב של זיקפה מגירוי פיזי או שהוא באמת נמשך אלי..(כי כמו שאמרתי משהו שאני לא כל כך בטוחה בו זה שאני חושבת שבאמצע קיום יחסי המין האיבר שלו מפסיק לתפקד והוא "מעיר" אותו מחדש ע"י נגיעות, האם זה בכלל אפשרי?!) אין בכלל ספק שאני -ל-א- שוכבת איתו מרחמים, זה בכלל לא מעניין אותי. אין לי מה לעשות אלא להודות שאני מאוהבת בו ונמשכת אליו בטירוף :(

אהלן

מי שיכול לדעת זה הוא עצמו, אז אולי ההתלבטות צריכה להיות בכיון של מה טיב הקשר ביניכם, ועד כמה זה מוסכם ביניכם?

למעלה