צריכה עזרה

WildEye

New member
צריכה עזרה

היי אני בת 19, וכבר במשך שנים אני מרגישה דברים. ברמה של תחושות פנימיות חזקות בטירוף לגבי מה שהולך לקרות, של "לחזות" דברים שייקרו... פשוט להרגיש דברים ממש חזקים כמו נוכחויות. את האמת שאני אפילו לא יכולה להסביר מה אני מרגישה, אבל לפעמים אני מרגישה דברים ממש מוזרים וחזקים - ואז הם קורים!! וזה קורה בדברים הכי הזויים והכי לא צפויים. זה כמו שאני עכשיו ארגיש שיחטפו מטוס וזה מה שייקרה ולפעמים אני מנסה להדחיק ולהתעלם אבל אני פשוט לא מצליחה יש לי חברות שאני משתפת אותן בזה והן פשוט מתחילות לפחד ממני. אז החלטתי לשתף את אמא שלי בזה. אני באתי מהבית הכי לא רוחני בעולם, ממקום שבו גידלו אותי שמה שאי אפשר לראות לא קיים, וכל מי שמאמין ברוחות\מגדת עתידות ואפילו אלוהים, לא קשור למציאות. ככה שאין לי מושג מאיפה זה בא לי, זה בטוח לא משהו שחינכו אותי אליו. ציפיתי שהיא תצחק עליי, תגיד לי שאני משוגעת ותכניס לי קצת מציאותיות לראש ותחזיר אותי לקרקע אז שיתפתי את אמא שלי, וגיליתי תגלית מרעישה. היא סיפרה לי שמאז שהיא מאוד קטנה גם לה קורים דברים דומים מאוד. שהיא מרגישה וחוזה דברים, ושהיא במשך שנים מנסה להתעלם ולהדחיק כי היא פשוט לא מאמינה בדברים האלה, אבל זה יותר חזק ממנה. ולא רק זה, אלא שגם סבתא שלי, וגם אמא שלי סבתא שלי, היו בעלות "יכולות" כאלו. אני עדיין בשוק... אני הכרתי את הנשים האלו כנשים הכי עם הרגליים על הקרקע ובלי רוחניות ולא מאמינות בשום שטות או אמונה. היא סיפרה לי כל מיני דברים כמו שהיא וסבתא שלי היו מרגישות את סבתא רבא ז"ל באותו זמן ואז היו משתפות אחת את השנייה, או כל מיני דברים כאלו. או שלפני שנולדתי, היא לא הצליחה להכנס להריון וניסתה המון זמן. עד שיום אחד - היא פשוט ידעה שהיא בהריון עם תאומים, פשוט ידעה! וככה היה. בסוף התינוק השני מת בהפלה טבעית, ואני תמיד הייתי עם תחושות שחסר בי משהו עד שגיליתי על זה ועוד כל מיני דברים מוזרים, מפחידים, מדהימים בכל מקרה, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי חברות שלי אמרו לי שאולי יש סדנאות או דברים שאולי אפשר ללמוד לפתח את זה, לשלוט בזה או בכלל.. הייתי רוצה ללמוד על זה הרבה יותר לקרוא או להשתתף בדברים, אבל לא בסתם דברים שטותיים ורוחניים בשקל, כי אני לא מאמינה בדברים האלה. אני באמת מחפשת משהו אמיתי ולא שרלטנות תוכלו לעזור לי? :)

סוזי10

New member
הי מותק, אני בת 51

ולי זה קורה המוהמון. הבת שלי אומרת שאני מכשפה, כמעט כל מה שאני מדברת עליו קורה אכשהו, יש מלא דוגמאות ולפעמים זה מפחיד. כי כשיש לך מחשבות על דברים רעים זה מפחיד שזה כן יקרה. א\ אני מהר מסיטה את המחשבה משם , גם אני לא עשיתי עם זה כלום. מענין מה יציעו לך.

שלום לך

התופעה שאת מספרת עליה נפוצה מאוד. בעצם לכל אחד ישנה תחושה ראשונית על מצבים שעומדים לקרות. ברובינו אנחנו מתעלמים אף מדחיקים תחושות אלו, מעטים בינינו (כמוך) ערים לכך ונוטים להתיחס לזה. כדי להקל על הפחד ולדעת לנתח את ה"מסרים" שאת מקבלת, כדאי להצטרף לסדנה שתוכל לסנן אצלך את המסרים המיותרים וכן לנתב את המסרים המשמעותיים לכיון נכון. יום טוב

חחחח

הן את יודעת שאני לא מקים קבוצות אלא מגיע כאשר התלמידים מוכנים. אני מזמין אותך להקים קבוצה ומבטיח לבוא אוהב אותך

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

את לא יודעת כמה אני מזדהה איתך. אני בת 23, עוד פחות מחודש 24. גם אני נכנסתי לעולם הזה בערך בגיל 19. לפני כן תמיד היו דברים מוזרים שקרו בסביבה שלי. פעם הייתי בשדה תעופה והסתכלתי על גיטרה קטנה שמאוד קסמה לי. פתאום הגיטרה נפלה מהעגלה עליה היתה מונחת ונשברה. אף אחד לא הזיז ולא נגע בעגלה... האדם שהגיטרה היתה שלו הסתכל עלי והתחיל לקלל אותי, אמר שזה בעינים שלי... מאז הרבה זמן שברחתי מהמכשפה שבי... מחשב שהדלקתי מתוך שינה, אור, המערכת בסלון (ולכי תסבירי לאמא שתמיד היא נדלקת כשיש לי חלום-תקשור...) ראיתי הרבה דברים, גם אם זה דברים שטותיים וקטנים כגון שאלות של בחינה, וגם אם זה לידה/הריון ומוות של אנשים. הרבה חברים התרחקו ממני באותה התקופה. נשארתי עם שתי חברות טובות שאותן אני לא משתפת. למדתי לא לשתף, ואם כן לשתף, אז רק אחרי שאני בוטחת באותו האדם... (וגם פה אדם שבטחתי בו מאוד פגע בי...) אינני מגיעה ממשפחה רוחנית. לא אמא ולא אבא... גיליתי שסבתא רבה שלי היתה אדם מאוד רוחני ואפילו השתטחה על קברי צדיקים וקיבלה מסרים מבר יוחאי - חבל לי שגיליתי את זה רק בהיותי בת 18 והיא הלכה לעולמה כשהייתי בת 16. אני יודעת ומרגישה שסבא שלי היה אדם רוחני, שני הסבים. איזה אדם עוד יכול לפתוח את כף ידו וציפור תבוא ותשב עליה? זה תמיד מה שזכור לי מהם, כל כך שונים וכל כך דומים. ודודה שלי, אחות של אמא, שאני בקשר טוב איתה, והיא היתה בקשר טוב עם הסבתא רבא, בעלת אינטואיציה מדהימה! אבל עם כל זה, המיסטיקה לא כל כך מקובלת אצלי במשפחה, ככה שגם עם אמא או אחותי אני לא ממש יכולה לדבר... אני מפתחת את היכולת שלי דרך הכרה עצמית. אם זה דרך מדיטציה - כדי להעביר אינפורמציה שמגיעה בחלום (ולא תמיד קל לקבלה ולראותה) לזמן עירות, אם זה דרך הקריאה בקלפים, בה אני יותר משתמשת להתפתחות אישית (וקוראת למי שרוצה) וכרגע התחלתי לימודי ימימה.

../images/Emo24.gifהיי ברוכה הבאה../images/Emo23.gif

הצטמררתי למקרא דברייך מרגישה שעברתי ועדיין עוברת את מה שכתבת. כאילו זה משהו שלא מדברים אליו ביום יום ונראה שזה קורה רק לנו וכשמתחילים לשתף את מוצאת את עצמך עם המון אנשים מוארים שחווים חוויות כמוך
כשהייתי בגילך אבי נפטר.... והייתי בהמון מחשבות מבולבלות על הקיום ובפיקפוק גדול באלוהים.... חלמתי עליו המון חלמות שדיעבד התברר היו אל חלומות תקשוריים שהתנבאו
אבל בואי לא נדבר עלי..... איך את מרגישה עם היכולות המיוחדות שלך? האם את מרוצה שניחנת בהם? מה היית רוצה לעשות איתם? תנסי לענות על השאלות הללו ונראה לאן זה יוביל.
בהצלחה

ערב טוב לך יקרה../images/Emo24.gif

מרגיש לי שהינך זקוקה להדרכה ,איך להתמודד עם מה שאת עוברת ללא פחד. לדעתי אף הדרכה אעישית ופרטנית, לא חושבת שסדנת תיקשור זה הכוון שלך, אלא איזון התחושות לרמה הנשמתית שלך, זמני מישהו רציני, ללא תחושת פחד משרלטנות, כי הפחדים עלולים להוביל אותך למי שאינו מתאים לך. השאלה באמת האם את יכולה לספר לנו, מה את רוצה לעשות עם ההרגשות שלך ? האם ברצונך לפתח אותן ולהבינן ? לילה חלומות אהבה אריאלה

רותי 11

New member
העזרה הטובה ביותר בשבילך היא

פשוט לא לפחד ממה שאת מקבלת להיות מחוברת להקשיב ללב ולמסרים שמגיעים ממקום של אהבה וקבלה ותאמיני לי שהדברים יזרמו לך בצורה יפה נעימה וחלקה יותר.

שלום לך wildeye

נתחיל מזה שלא מפתיע אותי שכל אותן נשים במשפחה שלך ואפילו את מאוד מציאותיות מחוברות לקרקע ונדמות לצופה מין הצד (כמוך עד עכשיו) "ממש לא רוחניות" וזה מהסיבה שרוחניות איננה מנותקת מהמציאות אם היה לך מכשיר אלקטרוני שמודיע לך כל מני הודעות על מה שיקרה או מה שקורה במקום אחר או נסתר ומנסיון היית יודעת שההודעות הללו אמינות לא היית רואה בזה משהו מנותק מהמציאות נכון? פשוט דורש את בדיקת אמינות הכלי ושימוש מושכל בו אם הוא מתברר כאמין את יכולה להסתכל על המסרים הפנמיים באותו האופן המסרים מגיעים ממקום שמעבר לקוגניציה שלך, מעבר לסך הידע שצברת ב19 שנותייך כדי לבחון אותם ולהשתמש בהם את לא צריכה להבין "איך זה עובד" תבחני את אמינות המסרים לאורך זמן עד שתרגישי בטוחה לסמוך עליהם ולעשות בהם שימוש מושכל. אני לא מכיר את תחום העיסוק הזה באופן ספציפי אך נראה לי שמאחר והמקור למסרים הוא התודעה שלך פיתוח התודעה דרך עיסוק במדיטציה עשוי להביא השפעה מבורכת גם על היכולת הזו.

kikona126

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

בקשר למדיטציה. לי היא עזרה המון! גם אני הייתי מרגישה ורואה דברים. המדיטציה עזרה לי להעביר את זה למודע. לקבל דברים בצורה נכונה, ולפי מה שאני יכולה להכיל.

למעלה