צריכה עזרה..

shirbowie

New member
צריכה עזרה..

יש לי התלבטות,וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי.. כמו שכולכם יודעים,כריס קורנל דחה את המופע שלו לתאריך לא ידוע באוקטובר.אני מתגייסת בסוף ספטמבר ואני רוצה לבטל את הכרטיס,כי לא בטוח שאני אוכל לללכת,אבל אני מפחדת שבסוף יצא מצב שלא ישארו לי כרטיסים.. אז מה אתם אומרים?לבטל ולקנות מחדש אם אני אוכל ללכת?

בדנתמ

New member
לי יש הצעה... ../images/Emo13.gif

חכי איזה שבועיים-חודש ככה לפני שאת מבטלת. אולי כבר תדעי מה התאריך החדש וזה יעזור לך להחליט. זה מה שאני עושה, למרות שאני כבר משוחרר ותכלס רוב הסיכויים שאני אוכל ללכת... בכל מקרה, אני מציע שתחכי את הזמן הזה.. אולי תראי שההופעה ממילא בסוף שבוע ואחרי שתסיימי כבר טירונות וסביר להניח שתוכלי ללכת? ומקסימום, אם ייגמרו הכרטיסים ולך יהיה כרטיס פנוי, תמיד יהיה מי שירצה לקנות אותו ממך אם לא תוכלי ללכת... אם תרצי, אני בטוח שאנשים כאן בפורום גם ישמחו לעזור לך למצוא קונים... אבל בכל מקרה, לדעתי בסוף יהיה טוב ותוכלי ללכת גם ככה
ובהצלחה בגיוס

Shemesh161

New member
תשמעי...

אוריאן (המנהלת) ואני קנינו כרטיסים, ומאז הביטול שלו לא הפסקתי להציק לקסטל (החברה המוכרת) על מתי תהיה הופעה אם בכלל, עד שלבסוף אמרו לי שהסיכויים שתהיה לו הופעה בסוף אוקטובר נעשו דיי נמוכים. וגם אז- כשקנינו והוא היה אמור להופיע כל שבוע שעבר אמרו "נגמרו הכרטיסים" ובסוף כשהתקשרתי כדי לברר אם נשאר, הבנאדם שידברתי איתו בטלפון אמר לי שלמרות שזה כריס, הכרטיסים לא נמכרים ככ מהר. אני חשבתי שוואלה סבבה, עדיף לחכות איזה חודש-חודש וחצי, אולי יהיה תאריך. אבל כבר עבר חודש וחצי, אין תאריך, בתאריכי הופעות של כריס לא ראיתי שום הופעה או אולי, וגם בקסטל לא ממש רמזו לי על מצב אופטימי, ובגלל שאני תלמידה בין היתר- לא היה טעם להשאיר את הכסף אצלהם ולחכות לתאריך. אם את לא בטוחה שיסתדר לך ואת צריכה את הכסף, תבטלי... אם הכסף זה לא העניין פה, תחכי עם זה קצת... אני לא ראיתי טעם כי אני תלמידה, ואני לא יודעת מה יקרה עד אז ובתאריך... אבל עם הצבא אולי בכ"ז דברים כן יסתדרו לך. בכל מקרה אם יוודע על תאריך, תוכלי גם אז לבטל את הכרטיסים או למכור אותם כמו שנאמר פה. והמצד השני, אני גם לא ככ רואה טעם למה לא- אני לא חושבת שתוך שבוע מפרסום תאריך חדש יגמרו הכרטיסים הרי. :) בהצלחה עם זה :)

בדנתמ

New member
אבל אין באתר שלו בכלל...

תאריכי הופעות לטור האירופאי עדיין. הוא אמר שהוא דחה את כל הטור ושכל ההופעות יתקיימו בסתיו. כשיהיו לו תאריכי הופעות של הטור הזה, אני מניח שיהיה גם תאריך לארץ
after all... he did say he want to reach down and pick the crowd up

Shemesh161

New member
יש בספייס שלו. או שזה בעצם לא מעודכן? חח

לא יודעת כבר...

למעלה