צריכה עזרה . . .

אלמוגי7

New member
צריכה עזרה . . .

ההיי ( = רק עכשיו התחברתי להוט והשלמתי את כל הפרקים של האי מה - v.o.d , אבל דווקא בתחילת הפרק האחרון ה - vod נדפק ! אז אתם יכולים לסכם לי בקצרה את הפרק האחרון ? ועוד משהו . . . בסוף פרק 71 בשמינייה , כשהמטוס של איה מתרסק מתנגן ברקע שיר שנמשך גם לאורך הכתוביות ,אתם יכולים בבקשה לזהות לי אותו ? אם כן אני אשמח מאוד ( : תודה מראש - אלמוג [ =

liron sa

New member
מנסה לענות..

לגבי הפרק האחרון של האי - זה קצת מורכב לסכם הכל , אם את רוצה אני יכול להביא לך בפרטי קישור להורדת הפרק . לגבי השיר שבפרק 71 בשמיניה - לשיר קוראים CLOUDLESS של פיטר גבריאל . מקווה שעזרתי..

אלמוגי7

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

מזתומרת " מקווה שעזרתי " ? ?? עזרת מאוד ! תודה רבה , כבר חשבתי שלעולם לא אמצא את השיר הזה

פיגמיסט

New member
אני אנסה להסביר בקצרה

צ'יף אורמ לג'יני את התוכנית שלו לכך שטומי לא יציל את העולם כדי לא להשמיד את עצמו אחרי שהיא כועסת עליו והמתחתרת מחליטה לשלוח את הילדים בזמן ל9.9 וכך לגרום לטומי להציל את העולם. ה10.10 הוא תאריך מיוחד שכל אחד יכול לחזור בזמן אך לא לשוב לזמן הקודם. הילדים מסכימים והם חוזרים ל9.9. טומי שם את ג'יני על היכטה בהצלחה וניגש להיירט את האסטרואיד כשהלנה מפריעה לו והוא מבין שאם הוא יציל את העולם הוא יושמד אבל כאשר הוא רואה את החברים שלו הוא מסכים לסכן את חייו ונלחם בהלנה שמשתפת פעולה עם צ'יף וטומי הולך ליירט את האסטרואיד. הילדים צופים בו בספר ורואים איך הוא מצליח להציל את העולם אך הוא נעלם בעצמו כאשר הטיל מרחף באוויר והסירה של הילדים מה9.9 נעלמת כי ההסטוריות השתלבו. הם בוכים ועצובים וליבי זורקת את הספר למים ואז יש צלצול טלפון ציבורי ונגמר.

למעלה