צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני לא בטוחה מי הם חברי הפורום אבל אני מרגישה ממש אבודה ואין לי כ"כ למי לפנות. כל החיים שלי מלווה אותי עצב מאד מאד מאד מאד מאד גדול, העצב גורם לטינה וכעס כלפי אנשים אחרים, בכלל לא הייתי מודעת לו אלא רק בשנה האחרונה (אין לי סיבה להיות עצובה, להיפך, יש לי המון סיבות לשמוח ובכל זאת אני מתחברת לדברים הרעים שלי בחיים). בשבועיים האחרונים אני מרגישה שאני לא יכולה "לסחוב" יותר, גם מתוך מבט פנימי לנפש גיליתי שהעצבות שלי נובעת מגילגול קודם, השאלה שלי היא אם מישהו מכיר שמן/ מטפל באיזור המרכז שיכול לעזור לי להתרפא מהעצבות הנוראיות הזאת. תודה, נ. (ההודעה פורסמה גם בפורום שמאניזם ופאגאניזם)

carmitgal

New member
מרילין עצובה...../images/Emo7.gif

לפני שאת מתחילה להתעסק במיסטיקה, הרשי לי לשאול אותך כמה דברים: האם יש לך תרבות שעות פנאי? האם את אוכלת נכון? האם את מחשיבה את עצמך כבנאדם טוב? האם את קוראת ספרים המתעסקים בפסיכולוגיה/אושר/ריפוי עצמי? יכול להיות שמשעמום, הבעסה פשוט "נוחתת" עלייך? מחוסר מעש פרודוקטיבי? אם את בחיפוש אחרי האושר ע"י התעסקות בכל הדברים הנ"ל ועדיין את לא מצליחה לצאת ממעגל הדיכאון, למה שלא תלכי לשיעור מבוא בקבלה, שם תוכלי לחפש ברצינות מה התיקון שלך בעולמנו, ולברר לאט ובזהירות מה היית בגלגול הקודם. בהצלחה

לכרמית

אנילא עכשיו מתחילה ל"התעסק" במיסטיקה, נולדתי לזה. אני מתקשרת עם ישויות, מסיקה מסקנות מאירועים בחיי, מחוברת לנפש כל דקה בחיי, קולטת סמלים ומקשיבה את החלומות שלי. אני לא בחיפוש אחר האושר אלא פשוט שוררת עלי עצבות בלתי נלדת ולא מובנת. לימודי הקבלה לא יעזרו לי במקרה זה אני צריכה טיפול/ טיהור אישי וזה מה שאני מחפשת. אני כ"כ איהיה מאושרת אם מישהו יוכל לעזור לי, נ.

פיני007

New member
עזרה

לפעמים לא רואים מה שנמצא בקצה האף. אולי את צריכה פשוט לדבר ולשפוך את הלב ולהשתחרר. בפגשיה עם אדם טוב לב אולי תמצאי את האמת והשקט הפנימי.

22יעל

New member
יש לי עצה קצת מכיוון אחר...../images/Emo28.gif

שיאצו! אני בחום ממליצה לך על טיפול במגע ובעיקר על שיאצו שמטפל כמו ברפואה הסינית בגוף ובנפש. מאוד יכול להיות שהעצבנות שלך נובעת בגלל חולשה או תקיעות של הכבד או להפך. בשני המקרים אפשר לטפל ולחזק! אולי תופתעי לגלות שטיפול במגע יכול לעשות נפלאות לנפש. מה שבטוח: אין לך מה להפסיד - זה תענוג אמיתי! בהצלחה!חיבוק| יעל22
|

למעלה