צריכה עזרה

sani48

New member
תתחילי בזה שתיהי בן אדם פתוח יותר

כי לפי העזרה שאת מבקשת(בשתי מילים)אפשר לשער שאת בן אדם סגור,כמו כן אני מאמין שיש לך בעיה של ביטחון עצמי ,שזה הדבר הכי חשוב שיש,לכן את חייבת ללמוד להעריך את עצמך ולאהוב את עצמך ולהיות תלויה רק בעצמך,כדי שאם לא ילך לך עם מישהו שזה לא יוריד לך את הביטחון אחרי זה,וגם ביגלל שגברים אוהבים נשים חזקות ולא נשים עדינות נפש,איך שתרגילי את הבן אדם שאת מתחילה איתו קשר מהתחלה,זה מה שתקבלי בהמשך,לכן חשוב שתראי מהתחלה שאת לא מישהי פריארית וככה יעריכו אותך תמיד יותר,וזה יתן לך הרבה נקודות בהערכה של גבר כלפיך,שוב פעם אני אומר תישתדלי להיות פתוחה וכיפית, כמו שאת עם חברות שלך,כמה שתיהיה יותר טיבעית,אז גם תיהי יותר אמיתית,ואם יאהבו את מי שאת,אז תמיד תכלי להרגיש שאת לא צריכה להיתאמץ,וזה בעצם המיבחן האמיתי,כי אם את מרגישה שאת צריכה להיאתמץ כל הזמן אז שום דבר לא אמיתי, מוסר השכל-ביטחון עצמי חשוב מאוד,הערכה עצמית,תיהי עצמאית ולא תלותית,תיהי פתוחה וגלויה,על תפחדי מכלום כי אם לא יסתדר זה הפסד שלו ותמשיכי האלה,כל עוד הפנמת את הדברים האלה יהיה לך הרבה יותר קל בהמשך. בהצלחה.

זוגיות טובה

שלום לך: זוגיות טובה נתנת להשגה כאשר אנחנו מבינים את התפיסות שמפעילות אותנו ומגדירים נכון את הצרכים שלנו. אשמח לסייע סיגל שפירא מאמנת אישית וזוגית [email protected]

../images/Emo140.gifהיי rachal

האם תוכלי לפרט, לספר מעט על המצב בו את נמצאת היום? נשמח לעזור, דבי.

rachal22

New member
תגובה

אז ככה אני יצאתי עם בחורים וכל פעם מתאכזבת מחדש הגעתי למצב שאני לא מסוגלת להכנס למערכת יחסים

היי, שתי שאלות:

1- סביב איזה עניין/עניינים היו האכזבות שלך? 2- האם זכורה לך חויה אחת טובה ממערכת יחסים?

rachal22

New member
תגובה

האכזבות היו בקשר לזה שהבן זוג שלי כל הזמן היה מספר למשפחה שלו או שהמשפחה שלו עוברת כל פעם ליד הדלת שלו מה שאני מספרת לו דברים אישיים גם שהגייס שלו היה צוחק עליי איתו ואומר דברים פוגעים הוא מבקש סליחה והוא לא מעריך את זה שהייתי באה אליו וגם שמתקשרים אליי לפלאפון הוא שואל מי זה היה בפלאפון. לא זכורה אף חוויה טובה ממערכת יסים

ronitlt51

New member
עזרה

שלום יקרה אני מבינה את כאבך,אך דבר ראשון כל הכבוד על האומץ לשתף.זה כבר צעד ראשון. ישנה אסכולה הטוענת כי שלושה מרכיבים בסיסיים מבטיחים זוגיות טובה והם:אינטימיות,תשוקה ומחויבות. אותה אסכולה טוענת לסיכויים הישרדתויים גבוהים. הזוגיות נותנת דברים חשובים כמו אהבה אינטימיות ומחויבות זאת אומרת חיזוק חיובי.מאידך היא דורשת מחויבות ואחריות. יש בה ויתור מנ על שליטה,ועל חופש בחירה. אני מציעה לך ליבחון בינך לעצמך בלבד מה הכי מתאים לך,אבל ממקום הכי ישר. בדקי את ערכיך האישיים זהו הכלי המרכזי בתהליך של אימון זוגי. חשבי האם יש בזוגיות שלך אהבה,שיוויון,אלימות מכל סוג שהו,נאמנות,הערכה,ויתור,שיתוף ועוד. על מה את מוכנה לוותר אם בכלל? מה את חיבת שיהיה בזוגיות? ומה היית שמחה שיהיה אבל לא נורא אם אין אותו. בקצור בדיקת מודל הזוגיות שמתאים לך ביותר. כשתהיינה לך התשובות הללו נוכל להתקדם אם תבחרי בכך. מאחלת לך להקשיב לליבך שם תמונות התשובות להיתלבטיותיך. חיבוק,רונית לוי תלמי

rachal22

New member
תגובה

אנחנו לא יוצאים לבד כל פעם אנחנו יוצאים עם המשםחה שלו זה מעצבן אותו הם גם מדברים עליי מאחורי הגב עוד משהו חשוב ההורים של חבר של לא נותנים לעשות דברים לבד והדבר שהכי עצבן אותי שהבית שהוא גר בו ההורים שלו העבור על שמו את יודעת מה זה אומר לגביי אני וותרתי על המון דברים בשבילו אני נותתי יותר מדיי מעצמי אין לי כוח לזה קשה לי מאוד עם אני לא מרגישה חברה שלו אני מרגישה מטפלת אני לא יכולה להמשיך ככה

למעלה