צריכה עזרה

sisil22

New member
צריכה עזרה

שלום אני חדשה כאן ויש לי בעיה אשמח אם אקבל עזרה וחוות דעת אז קצת אל עצמי: בת 29 גרושה +ילדה מדהימה. התגרשתי לפני 7 חודשים הנזק שנגרם לי זה בעיית אמון בגברים והפחד להפגע.אז ככה אחרי חודשיים שהתגרשתי הכרתי את חבר שלי שגדול ממני בעשר שנים רווק זה התחיל בקשר לא מחייב בהתחלה נפגשים נהנים שוכבים ואחרכך יכולים לא לדבר שבוע ולאט לאט התאהבתי בו בטרוף אז הייתי גלויה איתו והבהרתי לו חד וחלק או שאנחנו ביחד בזוגיות רציני או כלום וכל אחד הולך לדרכו,הוא אמר שהוא צריך זמן לחשוב אל זה אחרי יום הוא שולח לי הודעה שהוא לא ממש התלההב מהרעיונ ושהיה לי בהצלחה.אני כמובן נפגעתי כי ממש התאהבתי בו ורציתי אותו אחרי חודש קיבלתי טלפון מימנו והוא ביקש שנפגש כשנפגשנו הוא אמר שהוא ממש התגעגע אליי והוא חשב הרבה אלינו והוא כן מוכן לנסות להיות בזוגיות מאז אנחנו כבר 4 חודשים ביחד לחצתי אלוו שיכיר לי את משפחתו רק כדי שיוכיח לי שהוא באמת רוצה אותי ולא אמר שרוצה זוגיות רק כדי להשיג מין.בקיצור הבחור מאוהב בי בטרוף. יש גם טיפטופים של דיבורים אל חתונה לגור יחד וכו וכו ופתאום אני זאת שמתחילה להלחץ ולא כלכך בטוחה שזה הגבר שארצה להיות איתו כל שארית חיי פתאום אני מרגישה שיורד לי כל האויר אני מפחדת להתחתן ולא חושבת שארצה שוב להתחתן והוא יודע מיזה לא הסתרתי דבר מהחששות שלי ממוסד המנישואין וגם חוץ מיזה אני עכשיו מתסביכים אם עצמי ושואלת את עצמי למה שאני לא ינשום קצת אויר הרי רק התגרשתי עכשיו מה רע לי? ילדה כבר יש לי לאן יש לי למהר, ובזמן האחרון הזוגיות מתחילה לשעמם אותי אוליי בגלל שלא הייתי מספיק זמן לבד קפצתי מקשר לקשר??? הוא גם רוצה שאכיר לו את המשפחה שלי ואת הילדה שלי אבל אני מוצאת לו כל הזמן תירוץ אחר אבל בתכלס זה בגלל שאני לא בטוחה בקשר אני גם מפחדת להכנס לזה יותר מידי שלא אפגע שוב מגבר יש לי הרבה משקעים מהעבר נפגעתי מבעלי לשעבר המון אני מצד אחד רוצה זוגיות ואוהבת אותו מאוד ומצד שני אני מאוד מפחדת.לפעמים אני אומרת לעצמי מה החבר שלי צריך אחת כמוני אם משקעים חששות ופחד מגיע לו להתחתן הוא נושק ל 40.לפעמים בא לי להפרד מימנו אבל אני מפחדת לעשות טעות שאצטער אליה אחרכך,אני לא יודעת מה לעשות בהתחלה אני זאת שרציתי בזוגיות אחרכך לחצתי שיכיר לי את המשפחה שלו(בגלל בעית אמון שיש לי)עכשיו אני רוצה קצת אויר אני נלחצת מהקשר הזה אני גם לא רוצה לפגוע בו כי זה לא מגיע לו

זוגיות אחרי גירושין

את מספרת שאת מרגישה במלכוד- אחרי תקופה של התאהבות ולהיטות מצידך, פתאום את לא בטוחה שאת מוכנה לשלב הבא המחייב של מגורים יחד, חתונה ובן זוגך מאוהב ומעוניין לקדם את הקשר. עם זאת, את מספרת שהיית גלויה איתו ושחששות שלך ממוסד הנישואין ידועים לו ושבסך הכל עברו כמה חודשים מאז הכרתם. זה בסדר גמור לקחת את הזמן ולא למהר קדימה ולכן הדרך הטובה ביותר היא לשתף את בן זוגך בכנות במה שעובר עליך, לבקש ממנו לקחת את הזמן. במקביל, הייתי מזמינה אותך לשבת עם עצמך ולברר- מה בעצם קורה לך. האם רכבת ההרים הרגשית מוכרת לך מעברך? האם משהו השתנה בקשר עם בן זוגך או שמשהו קורה בתוכך, שלא קשור בהכרח לבן זוגך הנוכחי? במידה וכן, את יכולה לקבל החלטה מושכלת להמשיך את הקשר ולברר באמצעות איש מקצוע את הדברים- ממה את מפחדת? מה את רוצה? איזה זוגיות את בוחרת שתהיה לך? אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

../images/Emo42.gifכשציפייה מתממשת...

היי סיסיל כשצצה ציפיה בחיינו, אני ממליצה להרחיק ללכת, ולדמיין כיצד אותה ציפייה מתממשת ולהבין- האם זו התמונה שאנו רוצים? נראה כי לאחר שהתממשה ציפייתך גילית כי היא לא ממש מה שאת רוצה. יכולות להיות לכך סיבות רבות, לאור סיפור האכזבה שלך והרצון לקבל חזרה את היכולת להאמין בגבר. אולי רצית לראות שהוא מוכן להתחייב אלייך מבלי לבדוק אם את מוכנה להתחייב אליו. מכירה את ה"פוּס" שהיינו עושים פעם באמצע משחק? רק כדי לעצור רגע? זה מה שהייתי מציעה לך לעשות כרגע. כפי שייעצה לך אילת- לעצור את כדור השלג, להיות כנה עם בן זוגך ולהסביר לו איך את מרגישה. חתונה תמיד תוכלו לעשות. כשחתונה לא תהייה בתמונה, אני מאמינה כי יהייה לך קל יותר להבין מה את מרגישה כלפי בן זוגך. אשמח לשמוע דעתך, דבי.

למעלה