צריכה עזרה

יהבק

New member
צריכה עזרה

שלום, אני חדשה כאן, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח! הכנתי בובת יד להצגת (בסגנון כמו אריק ובנץ) אבל הסתבכתי בבחירת החומרים, איך עושים שהבובה תשאר עומדת , איך הפה נשאר שטוח ולא מתעקם (אני שמתי קרטון.. ) ואיך עושים בובות ממש גדולות אבל לא כבדות ? תודה ממש! פורום ממש נחמד! יהב

שלום לך יהבק ../images/Emo13.gif

נעים להכיר
ברוכה הבאה בצל פורומנו ומשפחתנו הבובנאית. שמח שהפורום נחמד בעינייך ואני מאמין שתוכלי להעזר בנו בנושאים רבים ומגוונים הקשורים לתיאטרון ועולם הבובות והבמה. אני באופן אישי שייך לצד המופיע, המפעיל, הכותב, המביים, המפיק ופחות לצד שיוצר ובונה בובות אבל ישנם פה מספיק חברים\ות שעושים זאת ובהמשך אני מאמין שחלקם יכנסו ויוכלו לעזור לך מיד אצרף למתאימים בקשה לעשות זאת. אני אוסיף כמה שאלות כדי שכולנו נוכל להכיר אותך קצת יותר: האם הכנת את הבובות להצגה עבורך או עבור אחרים? לאיזה צד של התחום את שייכת או היית רוצה להשתייך? כמופיעה - מפעילה? כבונת בובות? גם וגם? האם את חדשה רק אצלנו או בכלל בתחום??? ובכלל... נשמח לשמוע בהרחבה. את מוזמנת גם להעלות תמונות של הבובות - מה שיקל על המגיבים לתת לך פיתרונות וגם יהנה את כולנו. שמחים שבאת

יהבק

New member
תודה תודה,

באמת נחמדים ! את הבובה הכנתי לאחותי הקטנה, אבל חברות שלי השתמשו בה בשירות לאומי להצגות לילדים. אני בקטע של אומנות כמעט מכל סוד(ליצור דברים)אבל אין לי התמחות מקצועית בכלום
עוד יהיה בעז"ה
עוד לא יצא לי להציג בתאטרון בובותאז לא יודעת איך אני בזה.... שנה שעברה הייתי במין חוג כזה של משהו שלימד אותנו איך משתמשים בבובות עם פה (עם יד אחת בפה ויד אחת בידיים) אבל בסוף לא יצא שום הופעה
ממש מעניין אותי התחום הזה! הארנב עשוי מבד פליז ומעליו לבד, מיליתי באקרילן. והכי חשוב אתם נחמדים כי אתם עוזרים ולא מייבשים .. תודה רבה יהב

יעל0403

New member
הי ברוכה הבאה

הי יהבק הבובה שלך מממש מתוקה אני מתפלא שלא ללמדת את זה זה באמת מתוק בקשר לפה אני משתמשת בקאפה ואני עוטפת אותה או בלבד או בפליז בשביל שהגוף יהיה יציב אני מכינה גליל מספוג הראש עשוי מספוג ורק בידים אצלי יש אקרלין וגם אתום ניתן להכין מספוג ואז לצפות מפליז אני מקוווה שעזרתי ואם יש עוד שאלות אני אשמח לענות אני חושבת שאת לא צריכה להכין מפליז ועליו שוב פעם לבד ואז למלא באקרליין זה המון חומר . יום נפלא ....... יעל

יהבק

New member
וואי וואי! ממש עשיתם לי חשק..

לעזוב הכל ולהכין מלא בובות! יעל תודה רבה, זאת היתה בובה ניסיונית והבנתי כבר אז שזאת לא הדרך להכין אותה.. כולי מלאת אנרגיות להכין, אבל אבל .. איפה אפשר לקנות ספוג באיזור ירושלים? ואיזה דבק משתמשים? תודה!

יעל0403

New member
תשובה

בשביל להשיג ספוג את צריכה לבדוק במרפדיה באיזור ירושלים ולקנות גוש ספוג ואז להתחיל לפסל או משטחים וואז את בונה עם גזרות יש המון סדנאות פה באתר וגם באינטרנט וכדי להדביק ספוג את צריכה דבק מגע אם את רוצה שני משטחים את מורחת על שניהם ומחכה שהדבק יבש ואז מדביקה אחד לשני בהצלחה

חבובית ויעל - אין כמוכן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה על ההענות המהירה והעזרה
שבוע נפלא

למעלה