צריכה עזרה...

Camden

New member
צריכה עזרה...

לפני כמה ימים ראיתי לק מדהים ואני לא יודעת איך למצוא אותו... צירפתי תמונה מהוידיאו שראיתי אותו בו ואני אצרף גם קישור אם זה יעזור. הלק הוא מין אדום כהה כזה עם מין שימר זהב? אני לא בטוחה.. זה לא נשמע ככה אבל הוא די... אממ.. ומפירי נראה לי? ככה ראיתי שכמה בנות קראו לזה פה.. בכל אופן זו התמונה וזה הלינק לוידיאו (אני מקווה שזה בסדר שפירסמתי את זה פה, אם לא אז אפי את מוזמנת למחוק...) וזה מהערוץ יוטיוב של בלייר למי שתוהה.. היא כזאת חמודה!

Camden

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק שלא ראיתי את זה!

שעה עברתי על התגובות לראות אם היא כתבה על זה משהו! טוב כנראה שהעובדה שעשיתי את זה באמצע הלילה אחרי יום של לימודים לא כזה עזרה... תודה רבה!

Marble Arch

New member
פשוט הרצתי חיפוש על השם שלה

ככה ראיתי רק את התגובות שהיא כתבה

Camden

New member
אוף אין את זה בטראנס דיזיין...

אתן מכירות אולי לק דומה לזה?

Ultra marine

New member
תודה.

אני רשמתי אותו להזמנה הבאה שלי בגלל שחשבתי שהוא בהיר יותר עם נגיעות ורודות ואולי קצת מוזהבות. ברובי פמפס (שיש לי) יש נצנוצים אדומים אבל גם כהים (שאני לא יודעת להגיד באיזה צבע). קיצור, לפי הסווץ' שלה נראה שאין ממש הבדל..

1Unicorn1

New member
../images/Emo207.gif כי שרשור המכירות/החלפות לא קופץ

ואולי תהיה מישהי שתתעניין בכל זאת: למכירה/החלפה: בכולם השתמשתי רק פעם אחת, פשוט כי או שלא אהבתי את הלק או שיש לי כפיל תואם: MAC - BOOM! MAC - ILLEGAL PURPLE (מקולקציה מוגבלת כלשהי) MAC - NIGHTFALL OPI - MALAGA WINE ORLY - IRON BUTTERFLY GADE - 315 יש לי גם טופ קואוט של OPI שמלא קצת יותר מ3/4 שאני כבר לא עושה בו שימוש.

למעלה