צריכה עזרה

• פותח הנושא nubv
  • פורסם בתאריך

nubv

New member
צריכה עזרה

אני נשואה לבעל גרוש + ילד בן 12 שנים והוא גר אצל האמא , אני אוהבת את בעלי מאוד אבל הילד של בעלי מאוד מפונק ובגלל ריגשי האשמה של האב כי זה ילד להורים גרושים אז הוא מנסה לכפר בדברים אחרים, כמו זה שאין הסדרי ראיה והוא נמצא אצלנו כמעט כל יום ואם לא אז 3 פעמים בשבוע וזה הפך לשיגרה וזה גוזל זמן מחיי הזוגיות וגם כספית כי יש לילד דרישות דוגמא: כל חודש הוא מקבל נעליים ב 500 ש"ח מינימום + מזונות גבוהים וזה רק ההתחלה וכל חודש אותו הסיפור ,אנחנו אנשים עובדים כשכירים ובקושי גומרים את החודש וחוסכים מעצמנו, הבעיה שהאבא לא רואה את הדברים כמוני כי יש לא רגש אבהי וזה מובן , אני לא רוצה לפגוע בבעלי אנחנו כל הזמן מתווכחים כי הוא לא מבין שאני רוצה שנצליח בחיים ונתקדם ובכך שהוא לא משתף איתי פעולה זה קשה לי אני מבקשת את עזרתכם אני מנסה להיות האמא החורגת הכי טובה שאני יכולה אבל החוסר הכספי מכניס אותי ללחץ וגורם לי להתרחק

נישאת לאיש אהוב+ילד...

שלום רב, נישאת לאיש אהוב+ילד. זו "עסקת חבילה " ידועה מראש. נסי לחשוב איך היית מתיחסת לילד אם הוא היה ילד ביולוגי שלך. עינת

nubv

New member
איך אפשר לשפוט??

איך אפשר לשפוט, בגלל שהיא ידועה מראש זה אומר שזה לא בעיתי ,אני לא מבינה אם הוא היה הילד שלי אז אין בעיה?? רק מכיון שאני לא האמא אז את אומרת תתמודדי עם הכל??

מבקשת להבהיר...

שלום רב, צר לי שדבריי לא הובנו כהלכה. אני חושבת שהמנגינה /הטון שחיברת לדבריי אינו תואם את כוונת המשורר. ובכן, אציג את עמדתי אחרת. אני מבינה מאוד את הקושי שלך. ניסתי להציג לך דרך השאלה את תחושותיו/עמדצו/התנהלותו של בעלך. בברכה, עינת

nubv

New member
רוצה להסביר

תודה על התגובה והכוונה נכונה, אך במה את יכולה לעזור לי בכדי לגרום לו להבין כי זה התנהגות מוגזמת ? אני באמת מנסה איך לא כל כך מצליחה

restart2

New member
תקשורת זוגית בסיס להתנהלות

היי nubv בסיום הפנייה ציינת -"אני מנסה להיות האמא החורגת הכי טובה"... מה זה אמא חורגת הכי טובה? איך זה בא לידי ביטוי? את אוהבת את הילד? לגביי ההוצאות החודשיות שאביו מוציא- נובע מדברייך ו מובן שלא על דעתך. מיועד לשיח ברור ובהיר בניכם על תקציב והבנה שלך גבולות,יכולות,צרכים.. ועל מה את מוכנה לוותר, כנ"ל בנ הזוג. העובדות שאת מציינת קשורות לאופן התקשורת בינך לבעלך. היותך חלק מחיי הילד יכולה להיות בנתינה - שהיא לאו דווקא חומרית,התעניינות הקשבה, הפתעה, יצירת מערכת מעורבות שתנעם לכולכם. החלפת הזעם והלחץ באחריות תוך שיתוף והדדיות יאפשרו לכם נסיקה. מדברייך עולה כי הילד מהווה עול וקושי- כדי להירתם ולהיות חלק - שינוי גישה והתנהגות ייסעו לך להחליף את הקושי באתגר שהוא פתיר. בהצלחה אירית שעל מאמנת אישית

למעלה