צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני רוצה להכין משהו עם שערות קדאיף.....

ראיתי שיש גם עוגת קדאיף ממה היא עשויה חוץ מהשערות ?? אם יש מתכון אשמח לקבל...

ואם אני אכין סלסלות קדאיף עם מילוי קרם פטיסייר זה בסדר ?? וכמה זמן אני יכולה

לאחסן אותם במקרר ??
 

bali

New member
מנהל
לא יודעת מה זה עוגת קדאיף שראית

סלסלות קדאיף עם קרם פטיסייר זה נהדר, אבל רצוי מאד להכין את הסלסילות בנפרד ואת הקרם בנפרד ולחבר ביניהם רק לפני ההגשה (למלא את הסלסילות ולהגיש מייד), אחרת שיערות הקדאיף הפריכות יספגו את הנוזלים מהקרם ויאבדו את הקראנצ' שלהן.
אפשר לאפות את סלסילות הקדאיף, לקרר ולשמור בקופסה אטומה אפילו כמה ימים.
גם קרם פטיסייר אפשר להכין מראש ולשמור במקרר מכוסה היטב כמה ימים. לפני המילוי, לטרוף אותו שיתרכך ואפשר גם לערבב עם קצת קצפת מוקצפת.
 

bali

New member
מנהל
סלסילות קדאיף

מפרידים קצת את סבך השיערות של הקדאיף בעזרת הידיים. ממיסים חמאה (או מרגרינה) ומערבבים עם השיערות היטב כך שהן מצופות בשומן.
בתבנית שקעים או ברינגים אישיים מסדרים את השיערות המשומנות לצורת סלסילה ומהדקים.

אופים בחום בינוני, 180 מעלות, עד שהסלסילות מקבלות צבע חום זהוב, בערך 10-15 דקות.

מצננים וממלאים במה שרוצים. מגישים.

חשוב להשגיח על הקדאיף כשהוא בתנור, האיטריות נשרפות בקלות.
 

bali

New member
מנהל
בשמחה


 

מיה2013

New member
במה ניתן למלא שערות קדאיף?

עדיף פרווה

אפשר להמיס במחמאה?
 

bali

New member
מנהל
אפשר למלא בגלידה/סורבה, קרמים על בסיס קצפת

או קצפת צמחית, מוסים שונים, מליות על בסיס פירות..
.
אני בישלתי תפוחים כמו למלית לעוגה - תפוחים, צימוקים, אגוזים, קינמון, קצת אלכוהול, סוכר חום... מילאתי את הסלסילות במלית התפוחים כשהיא חמה ומעל שמתי כדור גלידת וניל. יצא מעולה. אבל זו מנה שמרכיבים ממש לפני ההגשה.

אפשר להשתמש במחמאה במקום בחמאה, כן.
 
למעלה