צריכה עזרה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
צריכה עזרה

אני בנוסף לאוסידי סובלת ממשהו שמאוד מטריד אותו והתגבר בזמן האחרון.
קראתי פעם הודעה בתפוז על אחת שהגעיל אותה לראות ביצי צב בוקעים. ביררתי בזמנו ומסתבר שיש בעיה כזאת מצימרור וגועל מדברים בולטים דוחים ויש לי את זה מילדות!
הבעיה ששכחתי איך קוראים למחה או לבעיה הזאת ושום חיפוש בגוגל לא עוזר לי!
אני חייבת למצוא איך קוראים לזה כדי לדבר על זה עם הפסיכיאטרית שלי, אנא עיזרו לי למצוא מה השם של המחלה הנוראית הזאת!

העניין הוא שאת הולכת לפסיכיאטרית כדי שהיא

תאבחן אותך ולא כדי שאת תאבחני את עצמך, ולכן זה לא משנה איך קוראים לזה. פשוט תתארי לה בדיוק ממה את סובלת ומה מגעיל אותך, והיא כבר תדע את השם של זה בעצמה. כך אני חושבת (וזה למרות שאבחנתי את עצמי בכמה דברים שהרופאים שלי לא ידעו בכלל שיש להם שם ולא הבינו אותי, ורק אחרי שהבאתי להם כתבה על זה הם אמרו 'נכון, זה מה שיש לך').

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה

הבעיה היא שאני לא בטוחה שהיא תדע מה זה כי זה לא כול כך מוכר.

העיקר שתדעי לתאר לה את הסימפטומים

אני חושבת שזה יותר חשוב שהיא תשמע ממך בדיוק כדי שתוכל לאבחן, ופחות חשוב השם הרשמי של זה, אם כי אני מבינה למה את רוצה כותרת ושם. גם אני רציתי כותרת ושם לדה פרסונליזציה שלי, שהמטפלת לא ידעה לאבחן ולא הבינה את התיאור הדי מושלם שתיארתי לה. ברגע שמצאתי על זה חומר באינטרנט כבר היה לזה שם. אותו דבר עם הגירוד האובססיבי בקרקפת שאני עושה כדי להקל על עצמי את המתח. אני מנויה לניוזלטר של פסיכיאטר והוא בדיוק כתב על זה מאמר ונתן לזה שם. זה מקל את הטיפול, אבל זה לא הדבר הכי חשוב בעולם. הכי חשוב לדעתי שתספרי לה והיא תסיק את המסקנות.

למעלה