צריכה עזרה :(

daniels32

New member
צריכה עזרה :(

היי, אני מראש מתנצלת זה הולך להיות ארוך ומבולבל, קשר שהתחיל לפני כ4 חודשים, לשנינו פרק ב', התחיל יפה ומבטיח , הוא קצת נבהל וביקש לסיים את הקשר מכמה סיבות שלא אפרט.אני שרואה בו בחור מדהים ונהנית מאוד בחברתו מסרבת לשחרר ומוכנה לנהל איתו קשר לא מחייב, בנתיים כל הזמן שהקשר לא מחייב אני נאמה אליו לחלוטין ואנחנו מתראים המון וישנים אחד אצל השני, לפעמים הוא רוצה יותר לפעמים נהיה אדיש אלי..בזמן האחרון אני חרדתית וקנאית כלפיו וכל הזמן מתחקרת אותו, זה חזק ממני ואני לא מצליחה לשלוט בזה, הוא כתגובה מתרחק ובצדק..אתמול שוב הרסתי ונראה לי שהפעם ילך לתמיד, נורא קשה לי המחשבה שלא אשמע ממנו יותר...אני ממש על סף שבירה...הייתי חייבת לפרוק, תודה לכל מי שקרא

misty10

New member
אישית בשבילך

אני מקווה שתמצאי בחור אחר...
נראה לי שהוא לא בכיוון שלך, ונראה לי שהקשר הזה לא ממש עושה טוב לשניכם...
אני בדיעה שאם הוא האחד שלך הוא בסוף יחזור...
תשחררי אותו לגמרי.
בהצלחה.

שלום

אולי אתם צריכים עכשיו להיפגש פחות. אם אתם כל הזמן נפגשים וישנים זה אצל זה, אולי זה מדאיג אותו כי הוא רוצה חופש מהקשר ולכן הוא לפעמים אדיש אליך. לכן אולי עכשיו הכי טוב שתנהלו את הקשר בדרך רחוקה יותר ופחות מחייבת, ותקרבו אותו בהדרגה כמו שנוח לכם.

Survivor Man

New member
תשחררי.

את מתארת דפוס התנהגות אובססיבי והרסני ששום דבר טוב לא ייצא ממנו.

תפנימי שהוא לא רוצה קשר רציני איתך ושאת מבזבזת עליו זמן וכוחות נפשיים שיכולת לנצל על מישהו שבניגוד אליו כן ירצה אותך.

daniels32

New member
אני מגלה בעצמי דברים חדשים

כן, נכחתי לראות את זה בעוד מערכת יחסים אחרי הגירושים, צצה לה חרדת נטישה שהורסת מערכות יחסים. עם הגרוש מערכת היחסים היתה מאוד ברורה ולא היה כל חשש

אז אני מאוד

ממליצה לך ללכת לטיפול ולהבין למה את נכנסת לאותו המקום.
יש היום טיפולים דרך קופות החולים במחיר סביר לגמרי.
חבל שאת הורסת לעצמך את המשך חייך.

מה את עושה איתו?

זה באמת הבחור שדיימנת עליו כאשר התגרשת? להיות במערכת יחסים עם מישהו שלא מעוניין להיות איתך בקשר, מישהו שאת צריכה לשכנע להיות איתך והדרך היחידה שהוא יהיה איתך זה אם זו תהיה סתם יזיזות - הוא בא אלייך לסקס, את באה אליו לסקס ואז הוא הולך לעשות מה (ומי) שבא לו... מישהו שמתרחק ואדיש אלייך ואת צריכה לרדוף אחריו לקבל תשומת לב?

נורא קשה לך המחשבה שלא תשמעי ממנו יותר? ומה לגבי אם כן תשמעי ממנו? לא קשה לך המחשבה שאת נותנת אנרגיה, זמן, נאמנות למישהו שלא מעוניין באותו קשר כמוך?

לא יודעת מה היה לך בפרק א' אבל הבחירות שלך בגברים הם לא משהו - תסתכלי שנייה על המצב מבחוץ ותסתכלי איך את רודפת אחרי מישהו שאמר לך במפורש שהוא לא מעוניין בך ואיך את עדיין לא מרפה ואז מרגישה רע כי הוא אדיש אלייך, כי הוא מרוחק, כי הוא לא מעוניין להיות איתך...

MichaelWalla

New member
הפסימית האופטימית צודקת

היא נוגעת בדיוק בנקודות הרכות וקצת מעוררת אותך, אני מקווה.
מוסיף עוד קול (שלי), שמפנה אותך לאמת.

למעלה