התשובות הן לא ממש
החלפה של כל הקמח בקמח מלא תיתן בצק כבד, דחוס ובטעם אחר מאשר עם קמח רגיל.
כמויות הנוזלים במתכון יצטרכו להשתנות גם הן כי קמח מלא סופג יותר מים.
גם לשמרים יהיה יותר קשה לתפוח עם קמח מלא, וייקח להם יותר זמן.
אם את נורא רוצה קמח מלא, תחליפי 1/3 מכמות הקמח שבמתכון בקמח מלא. המרה כזו תאפשר לבצק להיות עדיין אוורירי ונעים כעוגה, ולא ישפיע יותר מדיי על מרקם הבצק וכיו"ב. שימי לב שאולי יהיה צריך קצת יותר נוזלים גם במקרה כזה.