צריכה עזרה

Hippolyte22

New member
צריכה עזרה

שלון, אני רוצה לאפות עוגיות סהרונים ובאופן הכנה אני לא כ"כ יודעת באיזה מערבלים של המיקסר.. (אין ניסיון בדיוק באפייה..) יש שני שלבים במתכון שתיכף אצרף אותו, הראשון זה בקערת מערבל להקציף חמאה...ושלה שני שמוסיפים קמח וכ"ו... האם להשתמשבוו גיטרה או במקציף? בשני השלבים?אמרו לי כל מיני דברים וכבר אני מבולבלת... תודה, וסליחה על הבורות:) אפייה זה לא הצד החזק שלי כאמור.. המתכון- http://the-cookie-fairy.blogspot.co.il/2011/10/blog-post_7964.html?m=1
 

bali

New member
מנהל
תשובה

את החמאה הרכה והסוכר, והחמאה צריכה להיות באמת רכה - בטמפ' החדר ונוחה מאד למריחה, מקציפים עם וו הקצפה.
בשלב הוספת הקמח והחומרים היבשים עוברים לוו גיטרה, לערבול קצר כמה שאפשר רק עד שהבצק מתאחד ומתגבש.
 

Hippolyte22

New member
עוד שאלונת

אם אני לא מנפה את הקמח והעמילן והאבקת סוכר במתכון זה משנה? זה רק מבחינת תולעים?
 

bali

New member
מנהל
הניפוי מאוורר את החומרים היבשים

ופותח גושים שאולי יש בהם.
זה גם יעזור לעיבוד קצר יותר של הבצק.

לא יקרה אסון אם לא תנפי, אבל אם יש לך איך לנפות, הייתי משקיעה את העוד כמה דקות פה ומנפה.
 
למעלה