צריכה עזרה

Loneliness88

New member
צריכה עזרה

הכרתי בחור דרך הפייסבוק. דיברנו במשך כמה זמן בהודעות והייתה הרגשה כללית ממש טובה. היו הרבה נושאים משותפים ושיחות מעניינות.
אחרי כשבועיים בערך נפגשנו, וגם היה ממש טוב. אפילו הייתה נשיקה.
כשהלכתי סיכמנו שנדבר מאוחר יותר, אבל מאז כבר עברו שלושה ימים ושקט..
הוא לא יצר קשר ובעקבות כך גם אני לא.
יש סיבה להיעלמות כזו? אולי גם אני לא בסדר שלא יצרתי קשר רק כי הוא לא.
דעתכם הכנה בבקשה.

PAOK SALONIKI

New member
איך שאני רואה תדברים

מדובר במשחק אגו של שניכם.
מי "ישבר" ראשון וישלח את ההודעה .
אם בפגישה הכל זרם כפי שציינת ואפילו הייתה נשיקה.. לא רואה אפשרות שזה לא יתקדם
תנסי את ליזום אם את רואה שכלום לא קורה , וכן בא לך לתת לזה צ'אנס
שיהיה בהצלחה !

Shamy

New member
אולי הוא לא נהנה כל כך

או שמאיזה שהיא סיבה החליט שלא מתאים לו, הדבר היותר נכון לעשות לדעתי זה "to man up" להתקשר ולומר שלא מתאים ולא קרה כלום
יצא שכנראה נפלת על מישהו שלא כל כך חושב או אוהב לומר שלא מתאים...פשוט תמשיכי הלאה לא קרה כלום, אני לא הייתי רוצה להיות עם מישהו שאפילו את הכבוד הבסיסי ביותר שהוא להיות מנומס אין לו

הייתי מעדיפה שיתקשר

אבל אחרי כמה ימים הייתי מתקשרת בעצמי ותוך כדי השיחה מבינים מה הכיוון. ככה תחסכי לעצמך סתם תהיות וגם "שברת" את המשחק.

מ140672

New member
אני כנראה קצת מיושנת בתפיסות עולמי..

אני הייתי מצפה שיהיה "גנטלמן" לפחות בהתחלה,ויצור הוא את הקשר.ייתכן ואני טועה אבל זו תחושתי.אם לך זה לא משנה,צרי קשר ישיר איתו ובדקי אם השתיקה נובעת מציפיה שלו שאת תצרי והוא חסר ביטחון כמוך לעשות זאת,או שיש עניין אחר..ואז בדקי מה מתאים לך..לי אישית היה מתאים גבר שיצור את הקשר במצב כזה..אבל אין פה נכון או לא..

אם גם הוא ככה ומחכה אז בכלל

נפלתם לבעיה רצינית...יאללה תשחררי השיחות והסמסים והפייסבוק בחינם...שלחי לו איזה סמיילי או משהו ותחכי שיגיב כמו כל הבחורות שלא בכבוד שלהן לשאול ראשונות בכנות למען התחלת השיחה...

Loneliness88

New member
לא עניין של כבוד

ממש לא. פשוט ביישנות מטורפת וחוסר ביטחון

זהרי

New member
זמן זמן

ברור שהוא לא התלהב אלא סימן V והניח אותך בפוטנציאל.
כשיהיה לו משעמם הוא יתקשר.
והכל בהנחה שהוא לא ביישן נורא.

מ140672

New member
אז אולי

היא זקוקה דוקא לאחד שקל לו יותר.אם שניהם כאלו זה מתכון לבלגן.אני מעידה על עצמי שאני יותר חסרת ביטחון ולכן נחוץ היה לי גבר שזה צד חזק יותר אצלו וכזה מצאתי לי ואיתו נישאתי באושר.אבל זה לא רק עניין של ביטחון. אני לא מהנשים שדורשות "שוויון" בין המינים,וחושבת ככל שנהיה נאורים (והנאורות היא נהדרת),שיש עדיין אילו שהם תפקידים או אפילו משחקי תפקידים שנעים לי שהם מצויים בזוגיות,ולא רק שאינם מאיימים עלי,אלא אף משרים בי ביטחון. אין חוקי "אישה למטבח וגבר להבריג נורה", ונכון שטובי השפים הם דווקא גברים ויש לא מעט נשים טכניות מאד כיום (סתם דוגמא) אבל עדיין חשוב לי שיש לי התפקידים שאני מגדירה נשיים יותר ולא נגזרים עלי אלא מבחירה והנאה (אני אוהבת מאד לבשל ומפנקת את בעלי במיטב תבשילים לדוגמא) והוא מתעסק בכל מה שנוגע לתיקונים בבית וכו... ולי אישית חשוב גבר גנטלמן,שיזום את התקשורת אחרי מפגש ויחזר אחריי(מובן שאיעתר בשמחה ללא משחקים),לי אישית פשוט לא היה מתאים גבר שאין לו אומץ לעשות זאת,אם כי אני מכבדת מאד שיש גם מי שמרגישים כך,ונשים שאין להן בעיה עם זה ואולי ההיפך

Liat841

New member
תשכחי ממנו

מתוקה גבר שמעוניין לא יפספס ויצור איתך קשר ולא יחכה כמה ימים. יכול להיות שהוא ינסה לדבר איתך כשישעמם לו. ואז נפנפי אותו לשלום.

ommerl

New member
שלושה ימים שלמים? כאילו 24X3 שעות? ולא נוצר קשר?

אני חושב שמוקדם לקפוץ למסקנות. מה גם שאת לא יצרת קשר.
אז או שתצרי קשר או שתחכי שהוא יצור, אבל אם את בוחרת לחכות שהוא יצור קשר אל תתפלאי אם הוא מחכה שאת תצרי קשר ואולי שואל בפורום "גברים גבריים ומסוקסים" אם יש סיבה לכך שאת לא יוצרת קשר אחרי שלושה ימים... (אין באמת פורום כזה).
&nbsp
מה שאני מנסה בעצם להגיד זה שתצרי קשר ואל תעשי חשבון

וזה בלי להתעלם מכך ש"מקובל" שהגבר ייצור את הקשר.

נכון, זה מקובל.
ועדיין, זה שהוא לא יצר קשר, לא אומר שום דבר.
פשוט אין לאף אחד פה מושג, כולל לא לך (ואולי גם לא לו), למה.
אז מה שהמאדאם ועומר אמרו.

למעלה