Hippolyta222
New member
צריכה עזרה
אוף, אני כבר יומיים מנסה לעשות עוגיות מסויימות ופשוט לא מצליח לי, 4 פעמים ניסיתי והבצק ממש לא טוב ואחרי אפייה נורא מגעיל, לא נראה טוב ובפנים הוא מין דביק כזה. משהו מוזר.
אני ממש לא מצליחה להבין מה הבעיה, וממש רוצה לעשות אותן.
אם מישהו יכול לעזור לי, לתת לי עצות מה עשיתי לא בסדר אני ממש אשמח, תודה רבה מראש וסורי על החפירה
הנה הקטע של עשיית הבצק, לי הוא יוצא דביק והחמאה לא מתאחדת מספיק עם הבצק.:
"הבצק-
שמים בקערת מעבד המזון את הקמח, הסוכר, החמאה ותמצית הווניל. מעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה ומעבדים קצרות, רק עד שנוצר בצק אחיד.
פורשים על משטח עבודה נייר אפייה, ומעבירים אליו את הבצק. מניחים עליו נייר אפייה נוסף ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. מאחסנים במקרר כחצי שעה.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
קורצים מהבצק 60 עיגולים בקוטר 4.5 ס"מ. מסדרים את העיגולים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ.
אופים 15-10 דקות, עד הזהבה. מוציאים ומצננים"
אוף, אני כבר יומיים מנסה לעשות עוגיות מסויימות ופשוט לא מצליח לי, 4 פעמים ניסיתי והבצק ממש לא טוב ואחרי אפייה נורא מגעיל, לא נראה טוב ובפנים הוא מין דביק כזה. משהו מוזר.
אני ממש לא מצליחה להבין מה הבעיה, וממש רוצה לעשות אותן.
אם מישהו יכול לעזור לי, לתת לי עצות מה עשיתי לא בסדר אני ממש אשמח, תודה רבה מראש וסורי על החפירה
הנה הקטע של עשיית הבצק, לי הוא יוצא דביק והחמאה לא מתאחדת מספיק עם הבצק.:
"הבצק-
שמים בקערת מעבד המזון את הקמח, הסוכר, החמאה ותמצית הווניל. מעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה ומעבדים קצרות, רק עד שנוצר בצק אחיד.
פורשים על משטח עבודה נייר אפייה, ומעבירים אליו את הבצק. מניחים עליו נייר אפייה נוסף ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. מאחסנים במקרר כחצי שעה.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
קורצים מהבצק 60 עיגולים בקוטר 4.5 ס"מ. מסדרים את העיגולים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ.
אופים 15-10 דקות, עד הזהבה. מוציאים ומצננים"