צריכה עזרה ....

צריכה עזרה ....

אז כפי שכבר אמרתי לכם , אחי מתחתן . ואני כמובן עוזרת עד כמה שאפשר. 1 . צריכה המלצות / הערות על צילום צ´יק-צ´אק. ואם לא אז כל צלם אחר שהייתם מרוצים ממנו. 2. האם מישהי מכירה צייר קריקטורות??? הם רוצים לשלב בהזמנה קריקטורה שלהם. תודה בנתיים

shelycat

New member
............

רויטל שמעתי עליהם דברים די טובים, אבל לא ראיתי שום דבר בעצמי, מה שכן הם יושבים ברחוב הרצל ברמלה (בנוסף לסניף התל אביבי) ואני לקחתי צוות צלמים מהשכנים שלהם באותו רחוב שם שנקראים "פוטו סיני" והייתי מרוצה אם אחיך בסביבה שיקפצו לבדוק ולהשוות.

mirchell

New member
צ´יק צ´אק ופוטו סיני

עדיין לא מניסיון אבל גם אני ביקרתי אצל שניהם ובסופו של דבר סגרתי אצל סיני, צ´יק צ´אק לא פחות טובים ולדעתי שניהם מעולים ,ההבדל הוא שצ´יק צ´אק יודע "למסחר" את עצמו (למכור את עצמו) ע"י יחסי ציבור והמון פרסומת (כשאת נכנסת לסטודיו ברמלה מתנוססת לך מכל פינה אפשרית חתונתו של יוסי בן-עיון הכדורגלן -ע"ע פרסומת ויחסי ציבור. אבל אין מה להגיד אומרים עליהם שהם מעולים! אני ממליצה להיכנס לשניהם.

צלם

אני לא מכירה את צ´יק-צ´אק, אבל אני יכולה להמליץ על הצלם שלנו - אלי מעייני. היינו מ א ו ד מרוצים! (הוא צילם גם אצל חברה שלי ויצא מקסים). אם את מעוניינת, אני אתן לך את הטלפון. לגבי צייר קריקטורות, אני זוכרת שבעיתון מתחתנים הייתה פרסומת לצייר בשם קרלוס. את רוצה שאחפש את הטלפון? (אין לי מושג איך הוא)

טלפון

אני לא מוצאת את הקרלוס הזה, אבל במתחתנים האחרון יש פרסומת למישהו שמגדיר עצמו "כצייר אומן" ומצייר הזמנות. מנו לרום 03/9041037 053/486166 והנה מצאתי את קרלוס! 08/8646652 כעקרון הוא מצייר קריקטורות של האורחים, אבל נראה לי שכדאי לבדוק איתו גם לגבי הזמנה. בהצלחה...

POOH*

New member
לא מכירה את צ´יק צ´אק אבל יכולה ...

להמליץ על הצלם שלנו. שמו דורון טיברג. לחברה קוראים: עד שירותי צילום. טל´: 03-5405552 מומלץ מאד. POOH

gaya123

New member
ממליצה בחום על רונן עיצובים הבחור מ

וכשר בצורה מדהימה ובעל רעיונות מקוריים.

סיגל2

New member
אני ממליצה על הצלמת שצילמה אצלנו

בחתונה אורית ענבל. התמונות שהיא צילמה יצאו מצויינות והאלבום המעוצב יצא נפלא וכל מי שראה אותו התלהב. אם תרצי את הטלפון אני אשלח לך אותו.

mlg25

New member
המלצה על צלמים

לדעתי... צילום קמליה שנמצאים בתל אביב- ממש מעולים. אסף תמם שהוא מעולה, הוא נמצא בנמל תל אביב.

לא צ´יק צ´אק, כן ניצן גרץ

את צ´יק צ´אק אני מכירה מחברה שהתחתנה והם צילמו אותה, ומהפרסומים שלהם ברמלה. בלשון המעטה, מאוד לא התלהבתי מהעבודות שלהם. הגימיק הגדול הוא האנגאר התפאורות שבו הם עושים צילומים מקדימים, והסה"כ, כולל אלבום מעוצב, יוצא אייטיז להפליא. הצילומים עצמם די שבלוניים, והעיצוב של האלבום כבד נורא. מאידך, הם מאוד נחשבים מבחינת איכות המכשור והעריכה (לא ראיתי וידאו), והם מאוד יקרים. אני אישית לא הייתי הולכת איתם, אבל זה באמת קטע של טעם... המלצה - אני שבה וחוזרת וממליצה על ניצן גרץ, שעושה עבודה מדהימה במחירים סבירים. הבנתי מכלות עכשוויות שהוא עבר לצילום דיגיטלי בלבד, מה שחוסך לו עלויות (סריקה וכו´), אני לא יודעת לגבי הזוג (לדעתי עלות הדפסה מדיגיטלי גבוהה מפילם, בערך 30 אג לכומת 1 ש"ח ומעלה...). אבל האיש מקסים, משרה אווירה נהדרת, עושה עבודה מופלאה (אני מוכנה לספק עוד דוגמאות, אם תרצי) גם בצילום וגם בעיצוב האלבום, וקולט את האירוע לחלוטין. אין לי מילים עד כמה אני מרוצה מהבחירה בו.

בובאדי (כמו שהשכנה העיראקית אומרת)

ניצן גרץ הוא מחדרה, מגיע לכל מקום 050-459839 04-6225658 057-750333 מירס הוא עושה רק סטילס, אבל יש לו דילים מצוינים עם צלם וידאו חביב בשם ארז גלאור, שעושה עבודה טובה מאוד (אנחנו לא התחברנו אליו בקטע אישי, אבל ראיתי וידאו שהוא צילם לחברה שלי והוא עשה ממש עבודה טובה). תגידו לו שהילה מהטור במתחתנים שלחה אותכם, לא יודעת אם זה יעזור אבל בכל מקרה ד"ש חם מאיתנו... אני מצרפת תמונה שלו איתנו... יש לו גם אתר, אני אחפש אותו...

למעלה