צריכה עזרה

banana republic

New member
צריכה עזרה

שלום זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום, אני לא יודעת אם אכנס לכאן הרבה בעתיד אבל אני צריכה עזרה,רציתי לשאול אולי מישהו כאן יודע מה אמר בדיוק טומי לפיד על עדות המזרח/ על עמיר בניון/ בעצם כל ביטוי גזעני שהוא אמר... זה יעזור לי מאוד תודה מראש!

../images/Emo41.gif שימו לב לרמה של הבחורה:

שלחתי לה הודעה במסרים האישיים ובה נכתב: הודעה מ: איפכא מיoתברא אל: banana republic תאריך: 11/01/2003, שעה: 17:05:38 כל אחד וטעמו, וזכותו של טומי להעדיף או לאהוד מוסיקה קלאית. גם האמירה שלו לגבי השיר של בניון נופחה ללא פרופורציה ואת זה אמר מיד באותו יום עמיר בניון בעצמו, כי הוא חכם מכולכם המתיימרים להגן עליו. בימים הראשונים של כניסת צה"ל לטול כרם עלה טומי לשידור מיד אחרי שיר בערבית של בניון ואמר: טול כרם כבשה אותנו ולא אנחנו את טול כרם. הוא לא העביר ביקורת מוסיקלית, לא טען שאבור להשמיע שירים אלו ברדיו, פשוט הביע את טעמו האישי. והיא ענתה לי בתשובה: וואו גם אני אוהבת מוסיקה קלאסית מה לעזאזל הקשר יא חתיכת מפגר אתה אומר לי ´האמירה שלו נופחה´ שאלתי מה היתה האמירה שלו כסססס עמק! ובנוסף לזה, אתה אומר שכל האשמות נגדו שהוא גזען הן סתם שמועות ואי הבנות והוא מעולם לא אמר דברים גזעניים לעיתונות? במקרה כזה אני בהחלט יכול להגיד בשימחה אמור לי מי הם חברייך ואומר לך מי אתה

guruyaya

New member
הערה אתית

מדובר בעניין שהוא על גבול החוקי (אומנם בצד הטוב של הגבול), לקחת תכתובת אישית, שנועדה לעיניו של אדם אחד בלבד, ולפרסם אותה ברבים. מעבר לכך, מה שהיא כתבה לא מעיד על הרמה שלה באופן כללי, או על אופיה (לחיוב או לשלילה). מדובר במכתב בודד, במקרה מסויים. לעיתים ההורים שלך רבים. האם אתה יכול להסיק מכך שהיחסים ביניהם גרועים?

למעלה