צריכה עזרה

mor mor

New member
צריכה עזרה

היי לכולכם ! רציתי להתייעץ איתכם בנושא מאוד חשוב לי בחיי. אני יוצאת עם בחור בן 33 מזה שנתיים וחצי ובקיץ בעזרת השם אנחנו מתחתנים. הבעיה היא לא ביני לבן זוגי אלא עם אבי ( אבא שלי ) שלא מקבל את בן זוגי בשום פנים ואופן. זה התחיל לפני שנתיים וחצי שהכרנו - שאחרי שכבר הכיר את הוריי והם אהבו אותו, ואז אבי גילה שלבחור יש חובות הוא החליט שאין שום סיכוי שביתו תתחתן. הכל כבר היה מסיבת אירוסין,מקום לארוע.........שימלה... אבא שלי- אדם מאוד קשה- עם חצי מאחים שלו הוא לא מדבר... אז זה לא אכפת לו... החלטנו לנקות את כל החובות - לדחות את החתונה בשנה. אבל זה לא היה האישו של אבא שלי, הוא כבר מחק את בן זוגי. החלטנו להתחתן, עזבנו גם לפני שנה את הדירה שהיתה לנו כמעט שנתיים, כדי שיהיה יותר קל לשלם. כמו כן חצי שבוע אני גרה אצל הוריי וחצי שבוע אצלו. כבר שנה לא מדברים על הדברים, לפני שנה שהתחיל הבאלגן אבא שלי עשה צעקות - מסכנה אמא שלי הוא ממש צרח עליה , שהיא אשמה..... קרא לי שקרנית.... היום יש ביני לאבי מתח, הוא חושב שהחובות עדיין קיימים, ואין סיכוי שהתחתן עם החבר שלי, הוא מודע שאני חצי שבוע אצל חברי אבל פשוט מכחיש הכל... אני אמורה בשבועות הקרובים, למרות שחייבת לעשות את זה מהר, להודיע לו על החתונה והחובות. אולי זה נשמע לכם פתיר מאוד , אך אבא שלי מסוגל לצרוח ברמת: לסלק אותי מהבית ואת אימי אם רק תגיע לחתונה וכולל אחיי הגדולים. אמא ואחיי לצידי הם יודעים שזה מה שאני רוצה, אבל אף אחד לא מדבר על זה בבית, זה בשושו הכל. \ השיחה הזו מלחיצה אותי, מאז שסגרנו את התאריך, אני לא מצליחה לישון טוב, ולאכול טוב.

ליאת 21

New member
|לפעמים הורים צודקים

את יודעת , אני בת 28 וכשהייתי צעירה כל הזמן אבא שלי גם היה איתי קשה ולכל דבר היה לו מה להגיד ולאסור "זה לא בשבילך" "עם זה את לא תצאי", והיום בדיעבד הוא ממש צדק רק שהייתי ממש בטוחה בעצמי, וחושבת שמכירה ויודעת את העולם. לפעמים ההורים צודקים כי להם יש ראייה שונה על העולם. בת כמה את? שיהיה לך בהצלחה... ליאת

mor mor

New member
נכון, לפעמים הורים צודקים

ואפילו רוב הזמן הם צודקים, כי יש להם ניסיון חיים... אבל יש מיקרים שהם לא צודקים כמו הפעם. אני בת 25.

יש לי דבר אחד להגיד לך../images/Emo24.gif

אביך חייב לסמוך עלייך ,לקבל אותך כמו שאת מכל המשתמע מכך, הוא יכול לייעץ, אך עליו להבין שהבחירה בסופו של דבר חייבת להיות שלך!!! תרי

מלמלה

New member
אכן לפעמים הורים צודקים

ורק את יודעת מיהו אותו אדם איתו את רוצה להתחתן - אל תפחיתי מדבריו של אביך כי רק את טובתך הוא רוצה זה אם את בטוחה בבן זוגך ובבחירה שלך זכרי שאת זו שמתחתנת ובונה את חייך ולא אביך אם את מנסה לעשות לאביך "דווקא" או ממשיכה תהליך שאינך יודעת איך לצאת ממנו כי אם היית בטוחה לא היית מעלה את הבעיה כאן - את זו שתשלמי את המחיר והוא יכול להיות כבד עשי מה שטוב בשבילך ורק בשבילך שיהיה לך הרבה הצלחה ומזל טוב בכל דרך שתבחרי

mor mor

New member
אז ככה

העניין שהעליתי את הנושא זה לא לקבל ייוץ לאן לפנות אלא יותר בלשתף. אני בת 25, יודעת מה אני רוצה, וההחלטה על מערכת יחסים זו היא לא איזה משחק של לעשות דווקא לאבא שלי, אני ממש כבר לא בגיל. אני יודעת שאבי רוצה את טובתי, אבל הפחד שלי זה מהתגובות שלו, התפרצויות לא ממש נעימות

aviran6

New member
לכי עם הלב! האבא בסוף יתגמש

בדרך הזו את חייבת להמר! להפסיד את החתן או "להפסיד" את האבא. האבא בחיים לא יוותר עלייך או על המשפחה שלך! אין לו שום דבר אחר! גם אם עכשיו הוא עושה רעש הוא יתגמש בסופו של דבר. לכי עם הלב ואל תפסידי את החתן שלך! אם אתם מחפשים D.J'S אני פנוי. "דיסקו מיקס" מוסיקה,תאורה והגבר לאירועים. תאורה חדשה וממוחשבת. מוסיקה מכל הסגנונות. דאבל DJ בר אקטיבי רקדניות זיקוקים עוד... 056936882

למעלה