צריכה עזרה

Night-Girl

New member
צריכה עזרה

יש לי הופעה ביום שני בחתונה לא מצליחה להחליט על שיר צריך להיות משהו מוכר- אבל לא לעוס מדיי... HELP?

אמממ לפי דעתי תלכי על:

Barrio latino - Caliente כעיקרון זה שיר מוכר (לאלבינה יש גם גרסה לשיר הזה - גרסה מוכרת) ובסה"כ זה ממש שיר יפה
עם הרבה קצב, ואני בטוח שהקהל יואהב אותו..
אם לא בא לך על השיר אז לכי על... Vivir lo nuestro של אינדיה ומרק אנטוני.. לא יודע
זה שיר יפה כזה..
או שתלכי על seduceme של אינדיה. שיר עם הרבה אקשן
ובד"כ אנשים נדלקים על השיר הזה

reina1

New member
טל רק אינדיה יכולה לשיר...

שירים של אינדיה... במיוחד seduceme שמתאפיין בכמה תווים קצת גבוהים... אם אתה לא רוצה שהיא תפדח את עצמה תציע שירים של זמרות עם קול יותר שפוי... וזה לא כולל את ריטה ומריה קארי...

Lechko

New member
שאלה..

רננה, אני יכול לתת לך עשרות שמות של שירים להופעות.. .השאלה מה את רוצה בדיוק? כאילו... מהיר? איטי? איזה סגנון את תרקדי?

Night-Girl

New member
עדיף קצבי

המטרה היא לא להרדים את הקהל הבן זוג שלי רוקד בעיקר LA STYLE

Lechko

New member
משהו...

משהו קצבי, מוכר, שיקפיץ את הקהל... המממ... (ביצת קינדר ניסית?) טוב, עניין ה"מוכר" מצמצם הרבה. אני מניח שכדאי ללכת על דברים מוכרים מאוד סטייל: Tito Puente - Mambo Gozon או.. Ran Kan Kan (קלאסי להופעות מהירות) Adolescent's Orquesta - Chico vacilon Maraca - Descarga Total Spanish Harlem Orchestra - Mama Guela או... llego la banda... Celia Cruz - Quimbara סתם דברים שקופצים לי ככה לראש, בכל מקרה, את מוזמנת לגשת אלי בפוקוס מחר בתקווה שאני אהיה שם (תסתכלי על זה שיצחק הכי הרבה בסדנא ויצעק צעקות כשפאקו ישים הדגמות של מוזיקה קובנית, זה אני...
) ותאחלו לי לעבור מחר
אלכס

למעלה