צריכה עזרה!!

sharon91

New member
צריכה עזרה!!

שמעו.. לפני איזה שבוע התחילה בעיה במחשב שלי, פתאום לא יכולתי שהנפסטר, האינטרנט והאייסיקיו יהיו פתוחים באותו זמן.. למשל, כל פעם או שזה כתב לי out of memory או `` הפעולה שביצעת לא חוקית, אנא פנה לספק היישום...`` אז הבנתי שיש מחסור קל בזיכרון.. אבל.. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? הסל מחזור ריק.. ו.. אם צריך למחוק משהו.. או לתקן משהו.. לא יודעת.. אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות זה נורא יעזור.. תודה..

amiros

New member
אז ככה..

ראשית, יכול להיות באמת שאין לך מספיק זכרון במחשב, ופתיחת הרבה יישום בו זמנית, יכולה לעייף את המחשב. נסי לעשות את הפעולות הבאות: לחפש קובצי tmp מיותרים וקבצי זבל על ידי הפעלת התוכנית ``ניקוי הדיסק`` שמנקה זבל מהמערכת. נסי להפעיל את תוכנית scandisk לאחר מכן את Defrag בזמן שאת מפעילה את כל היישומים הללו שלך עשי קליל ימני על המחשב שלי ואז מאפיינים - בכרטיסיה הראשונה כתוב לך כמה משאבי מערכת תפוסים / פנויים לך. נסי לעקוב אחרי זה. בהצלחה אמיר :)

לידור

New member
עזרה לשרון

טוב אז ככה את צריכה להוריד תוכנה כלשהי שמנהלת את זיכרון המחשב זה יכול לעזור. יכול להיות שהתקינו במחשב שלך דבר נוסף שמשתמש במשאבי הזיכרון שלו אז במידה והתוכנה לא עוזרת את צריכה לאוסיף זיכרון למחשב שלך וזאת קונים בחנות מחשבים והם מתקינים לך אותו. לידור מלכי [email protected]

למעלה