צריכה עזרה

מכירות זה לא תמיד להפגין.לעתים ההפך

הי, את מתארת כאן מצב, שלשמחתי את לפחות מודעת אליו, בחברות ובעיקר בגדולות יש פוליטקה פנימית וצריך להכיר את הכללים. כלל ראשון זה : לעולם לא לפגוע במלך. האסרטיביות שלך היא טובה אך היא אמורה להיות מופגנת כלפי הלקוחות ולא כלפי הממונה, כי תמיד אפשר גם בילעדיך. עובדה! אם אני הייתי עובד בחברה ואחרי שלושה חודשים הייתי מפוטר , הייתי בודק טוב טוב את עצמי ועושה חשבון נפש. גם במיכרות יש מונח שניקרא: "Over-Selling" למכור חזק מידי ויותר מידי זה גם לא טוב ואינו משרת את המטרה. אם את טובה בתחום שלך, יקדמו אותך כי את טובה ויענו לדרישותיך. הבעיה שאחרים צרכים לחשוב כך וזה כל הסוד. מעבר לכך, ככל שאדם מצליח יותר הוא צריך להשתדל להיות נחמד לסובבים אותו בעבודה אחרת מתפתחת קינאה וישימו לך מקלות בגלגלים כשלא תדעי. האם גם על האמור לעיל את חולקת ???? אודי יוגב

אני מבין אותך, אך

אני מבין אותך אך אני חושב שכאן זה לא המקום להמשיך בשיחה כה אישית. הבעיה היא לא בחברה ולא באותם אלה שממשיכים לעבוד כשאת עוזבת. את צריכה לחיות ע"פ הנוסחא הבא: תפסידי את הקרב, אבל תנצחי את המלחמה. תמיד עדיף להפיד את הקרבות הקטנים ולנצח את המלחמה הגדולה, זאת טקטיקה. נניח שהיית מתחברת אליה ועוד עוזרת לה, יום אחד היא עוזבת או רבה בעצמה עם הממונה עליה. זה תמיד קורה, צריך סבלנות.. אז היית לוקחת את מקומה. זה לא חשוב כמה את מוחשרת או יצירתית..משלים לך על העבוה ולא על לחשוב. כנראה שמי שהקים את החברה חכם ממך, עובדה, הוא היה שם קודם והפך את זה לעסק. רוב האומנים או השחקנים מאוד מאמינים ביצירתם, גם הציירים. אך ללא יחסי ציבור נכונים הם נשארים אנונימים. אם את רוצה שאנשים יעריכו אותך..תתנהגי איתם בעדינות..כי רוב הבינוניים לא יבינו אותך ואף ירגישו מאוימים. ובאמת..אין לבני אדם חכמה כה רבה אחד על השני. בסוף גם העשירים מפסידים מיליונים, העניים מתעשרים, הרופאים חולים, ואינשטיים מת. אז תירגעי..ותתחילי לעשות, ככל שתתקדמי את תצטרכי לשמור על פרופיל נמוך יותר ולהתנהג יפה עם השומר בכניסה. את תביני את זה יום אחד ואת העומק מאחרוי האמירות האלה. אודי

danchen1

New member
ומרויחים טוב?

אני בן 26 ומתלבט האם ללמוד עיצוב תקשורת חזותית, תחום שאני נמשך אליו מאוד, או שאולי לעשות קורסים בודדים בעיצוב גרפי וקורס קופירייטינג. שאלתי האם אפשר להרוויח טוב במשרדי פרסום? מהי רמת ההכנסה פחות או יותר למעצב גרפי או לקופירייטר, מתחיל או מנוסה?

maya33

New member
צריכה עזרה

אני בטוחה שכבר שאלו אותכם 100 פעם את השאלה שאני עומדת לשאול אבל אני יכולה להבטיח לכם שאני חיפשתי תשובה ב-5 דפים אחרונים של הפורום ולא מצאתי. אז ככה אני בחורה ללא נסיון קודם בתחום הפרסום והשיווק והאמת היא שכל הזמן נמשכתי קשות לתחום, אני מנסה לעשות את הצעד הראשון, אבל אני די מבולבלת.חלק מהחברים אמרו לי שבמשרדי הפרסום מתחילים ממשרד הקבלה ורק אח"כ מתחילים להתקדם, הבעיה היא שאני לא סגורה מה כל תפקיד שדיברתם עליו כאן אומר, מה זה אומר בתחלס להיות תקציבאית, מדיה פלנר, טרפיק, והאם באמת הדרך היא להתחיל בקבלה בלבד? אשמח לתשובה
מאיה

מעט מאוד אנשים באמת התקדמו משרד

קבלה, לא הייתי ממליץ לך לחשוב שתתחלי במשרד ותתקדמי, לדעתי תחליטי מה את רוצה להיות ותלכי על זה בלי להתפשר על מקצוע עוקף וכאלה בהצלחה

amiro007

New member
וגם הטרפיק יכול להיות מעצבן לפעמים

אכן צודק הבחור
בהצלחה

maya33

New member
תודה אבל...

1. אני מנסה להבין מה אומר כל תפקיד במשרד פרסום, כפי שכתבתי מה זה אומר בתכלס (במה היא מתעסקת בדיוק)להיות תקצבאית, פלנר, מדיה, טרפיק וכו' 2. תודה על הטיפ של לא לבנות על להתחיל בקבלה כי זה ממש עודד אותי מאיה

shiri33

New member
הייתי חודש מזכירת מנכל וברחתי

פעם נורא רציתי להכנס למשרד פרסום - רציתי להיות קופירייטרית, לפני 8 שנים החלטתי להכנס למשרד פרסום ויהי מה, לא חשוב באיזה תפקיד. נכנסתי לתפקיד מזכירת מנכל והיה סיוט. עבר לי לגמרי החשק לעבוד במשרד פרסום. כל האגואים המטורפים. זהבה רוצה רווח כזה בין השורות שאת מדפיסה לה ואבינועם רוצה רווח כזה. כולם מרגישים כל כך חשובים ואף אחד לא מתעניין בך בכלל, מי את, מה את. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה. ועוד לא דיברתי על המנכל שהיה מטורף לגמרי. לחברות יש נטיה לקבע אותך בתפקיד שבו התחלת וזה בדוק !!! אז אני לא ממליצה לך. קשרים, זה הסוד, קשרים. בהצלחה

העולם הוא עולם של מכירות

העולם הוא במה ואנחנו שחקנים ממה שראיתי סביבי, אנשים התקדמו יותר בעזרת הרעש שעשו במסדרון החברה ולא בתוך משרדם. תלמדי למכור את עצמך טוב במקום העבודה קחי עצות מהאתר: www.salesman.co.il

למעלה