צריכה עזרה

• פותח הנושא 314
  • פורסם בתאריך

314

New member
צריכה עזרה

יש אפשרות לעשות פיצוצים על תמונה בלי הסטפים? תודה

DOLPHINREEF

New member
תסבירי את עצמך... לעשות סדקים

בלי סטפ1 סטפ2 ??? לא ניראה לי אלא אם כן תעשי קרקל אבל אז בקושי ייראו את התמונה...

si b

New member
יש אפשרות לתחליף לקרקלים וזה שימוש

בדבק נגרים מסוג אלמרס. דובר פה גם על דבק פלסטי. לגבי תחליף לפיצוצים אני באמת לא יודעת אבל תחכי למומחיות בנושא הן בטח תעננה בהמשך.

RoMik

New member
דבק פלסטי זה בהחלט תחליף אבל רק

לסטפ 1... עדיין צריך שימוש בסטפ 2 בכדי ליצור סדקים

h e l e n

New member
כן!

ראיתי ציור על עץ אצל אמן רחוב בפינלנד ועליה פיצוצים מרהיבים, שאלתי אותו האם אלו סטפים (משום שאני אישית לא מצאתי כאן סטפים) והוא סיפר לי שהוא קנה בצרפת רשת ממוסגרת שקלועה מחוטים דקים בעיצוב של פיצוצים עליה הוא מורח צבע אקרילי עם מברשת גלגלת מהדק לתמונה והתוצאה פיצוצים מרהיבים! ואחר כך שוטפים... הוא סיפר שהרשת זולה ונמכרת בגדלים שונים של פיצוצים ובעובי שונה של החוט לאפקטים שונים.זה היה מהמם ונשמע לי מאוד חסכוני... מישהי ראתה כזה בארץ??? אולי כדאי לנסות להכין לבד???

artshock

New member
נשמע מעניין מאוד

אם הבנתי נכון....רשת שמשמשת חוחמת\סטנסיל של סדקים..... מישהו מכיר???

א אוהל

New member
הרשת נשמעת מעניינת מאוד

לא ראיתי כזו בארץ - יש לה שם (אפילו בצרפתית)?

h e l e n

New member
לא קיבלתי את השם אבל לפי ההסבר

מדובר במסגרת שמסביב לה מסמרים קטנים ומתוחים ביניהם חוטים (הוא המליץ על חוט דייג חזק) - לדעתי אפשר להכין לבד ולמתוח בצורה הרצוייה ובצפיפות הדרושה לפיצוצים קטנים או גדולים... ומה גם שאם משתמשים בצבע אקריליי אפשר לשטוף ולהשתמש שוב ושוב- חסכוני... ומקורי!

KOMY

New member
נראה בהחלט מעניין, וגם הגיוני

רק צריך לקחת בחשבון כמה צורות לא שטוחות, למשל - זא, מסגרת "גמישה"... וגדלים שונים גם... ועוד... בהחלט בר ביצוע בלי הרבה קשיים - נטח לא יקר ורב-פעמי... צריך גם לשמור שה"חורים" לא יהיו אחידים מדי... בהחלט רעיון!
תודה!

למעלה