צריכה עזרה....

565656565656565

New member
צריכה עזרה....

היי.... תעזרו לי, התערבתי עם ידיד מי ימצא יותר סדרות מצוירות שהיו...... הנה מה שמצאתי (אם יש לך סבלנות להציץ ברשימה...:) ) טוב טוב הגמד המומינים בלינקי ופינקי המלך בבר פינוקיו שוטרים וגנבים המעופפים הנועזים רוני וליטל לוני-טונס צ'יפמאנקס מייטי-מקס הדרדסים דנוור הדינוזאור טדי הדוב קישקשתא חוש חש הבלש זהורבבים רכבת ההפתעות מוש השור פרפר נחמד בלי סודות גארפילד נעלולי פלא בימבה החיים נילס הולגרסון צעירי בוורלי-הילס הקטקטים בילבי בת הים הקטנה שלושת המוסקטרים אגדות האחים גרין חבובות צבי הנינג'ה רון הדבורון הייתה גם סדרה, אם מישהו זוכר- עם ילד שהיה לו אף מהצחיק, כאילו שהוא יוצא מהלחי והוא גר בברצולנה.....זה ישן ישן ישן..... וסדרה על דוב שאהב לאכול תמיד דבש, וגם על ילד אחד שתמיד כשהיה קם בבוקר היה יוצא למסעות בארצות אחרות עם הכלב שלו..... ן..........אם אתם זוכרים את סדרות אז עזרו לי....

Mycroft

New member
את מוזמנת לבדוק בגלריות

ובמאמרי הפורום, יש שם עוד איזכורים למלא סדרות... והסדרה האחרונה שתארת זה אלף ואחת אמריקות, השאר אני לא בטוח...

לגבי הסדרה שהתכוונת -

זה קובי ילד טוב מברסלונה... קובי (שדבבה אותו ענת עצמון) - שימש גם לסמל של אולימפיידת ברסלונה 1992. ענת עצמון לא רק דבבה אותו, אלה גם את החבהר שלו אוליביה. ועוד מספר דמויות. שיר הנושא (שאפשר להוריד אותו כאן) היה: קובי חמוד וטוב לבב קובי ילד טוב מברצלונה פטרה וגם ג'ורדי המבולבל כאסח נוסי ביצ'ו על אותו הגל נא להכיר דוקטור נורמל רשע ומנובל "שמי הוא הרשע דוקטור נורמל, אני אוהב להזיק וחסל, מיהו שעושה אותי אומלל, קובי שקופץ תמיד עוזר לכלל" לכל מקום בו זקוקים לעזרה קובי מגיע מציל מצרה לונדון טוקיו הודו ניו יורק הונק קונג סהרה סנגר רקיוביק אררריייבה קובי - חמוד וטוב לבב קובי - ילד טוב מברצלונה קובי - הוא ידיד בעת צרה הריעו גם לקובי גם לחבורה.... הסדרה שודרה בערוץ הילדים אם אני לא טועה בימי ראשון ושבת במסגרת תיבת ההפתעות עם מיכל ינאי (92 - 93) אבל במקרה הזה - לא לתפוס אותי במילה.

בשביל להוריד את השיר

אתה צריך ללחוץ על המקש הימני של הלינק שלו ולעשות save as לגבי הפרטים - אתה מתכוון שהלינק ששמתי בהודעה הנוכחית הזאת לא עובד?

למעלה