צריכה עזרה

MESSI

New member
צריכה עזרה

ליאיר ולכל המבינים בכוכבים שלום! אני בת מזל סרטן נולדתי ב 19.07.1976 החבר שלי בן מזל אריה נולד בתאריך23.07.1958 אנחנו ביחד כבר ארבע שנים, היתה בינינו אהבה מאוד חזקה, והוא הגורם לגירושים שלי, לפניו הייתי נשואה כשנה, במהלך הארבע שנים היו עליות וירידות בקשר שלנו שגרמו לו להיות חשדן ולא כנה, הוא לא מאמין בי ואני משתגעת מזה, לפני כשלושה ימים הוא עזב את הבית אחרי מריבה קשה שהיתה לנו, רציתי לדעת אם יש לנו עתיד ביחד, או שיש סיכוי שנחזור, או שפשוט הכוכבים מראים פרק שהסתיים בחיי, וצפויה לי התחלה חדשה אנא עזרו לי אני מתוסכלת, ולא מפסיקה לחשוב מה יהיה.

למסי

או קיי - ראיתי את ההודעה לבסוף.. חוסר ריכוז שלי, מן הסתם. ראי, הבחירות שלך בסוג הגברים ובסוג מערכת יחסים כזו, הן באמת בחירות מהמקום הדרמטי והלא קל, אבל הקטש הוא אצלך, ולא אצלם. הם מהוים רק את סוף הדרך מבחינתך, דרך בה את מממשת את הבחירה הפנימית הרגשית שלך, כמו בכל יחסים, המשמשים מעין מראה לפנים הרגשי שלנו. אולם כדי להתמודד עם השאלה שלך בצורה רצינית, צריך לעשות מפה אסטרולוגית מקצועית ביעוץ אישי, כולל שעות לידה ומקום לידה, וכל הנלווה לכך. השאלה יותר מדי רצינית ורגישה, מכדי לענות עליה בכמה שורות בפורום הזה. זה אינו המקום לכך, וזה אינו רציני ומקצועי לענות לך בצורה אחרת. צר לי.

למעלה