צריכה עזרה

• פותח הנושא ooll
  • פורסם בתאריך

ooll

New member
צריכה עזרה

שלום אני בת 14 ואני עושה עבודה בבית ספר על המחלה סיסטיק פיברוזיס. עבודתי מתמקדת בעיקר בשאלה כיצד אמצעי הטיפול ותוצאתיהם משפיעים על אורח החיים של החולה. אשמח אם תענו לי בפרום זה או באי מייל [email protected] ו שתגידו לי מהיכן ניתן לקחת חומר ``(חןץ מהאתר של האגודה) תודה רבה טל

לנערה שזקוקה לעזרה

שלום לך חומר רפואי קיים באתר בשפע, בכדי לדעת כיצד משפיע הטיפול על אורח החיים של חולה ה - סי אף כדאי שתראיני חולים. אני ממליצה לך לראיין חולים בני גילך כך תוכלי לראות כיצד צעירים בני גילך מתמודדים עם בעית בריאות קשה. בנוסף יהיה לך קל להזדהות ואולי אפילו תעשי הכרויות חדשות ומעשירות. אנא פני למשרד 03-6702323 ובקשי את עזרתה של העובדת הסוציאלית הגב` ריקי מכלין, היא מכירה את כל החולים ואולי תמצא משהוא או מישהי שתסכים להתראיין בהצלחה דליה

לבת ה-14

בכל פעם אני נרגשת מחדש לפגוש נערים ונערות כמוך הבוחרים להכין עבודות אודות סיסטיק פיברוזיס. זה מחזיר אותי לתקופה, שבאופן מקרי לחלוטין (זה לפחות מה שחשבתי אז) בחרתי גם אני בנעורי להכין עבודה על מחלה זו וכעת אני עובדת באיגוד למען החולים בה... ולעינינך, אשמח, כמובן, להיות עמך בקש, כפי שדליה ציינה. ברצוני רק להוסיף שבאיגוד נמצאות חוברות ``לנשום חושפי``, שהן חוברות שהאיגוד מוציא, ובהן, בין היתר, סיפורי חיים רבים. כמו כן יש באיגוד אוסף ארכיוני עשיר של כתבות שהתפרסמו בעתונות החופשית ובהן ראיונות עם חולים ובני משפחה. את יכולה להגיע למשרדנו, ותוכלי לעיין בחומר. אני מאמינה שתמצאי בו עיניין רב, ושהוא יענה גם על שאלותיך.

למעלה