צריכה עזרה

• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך

czo

New member
צריכה עזרה

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, ויש לי תקציב של איזה 1000-1500, זה לא הרבה אבל אני מוכנה להוסיף אם צריך. אני בדקתי קצת וראיתי שהדרך היחידה שעם התקציב הזה אני יכולה לקנות מצלמה אפילו סבירה זה בקניות קבוציות. אז בכל מקרה יש למישהו איזה הצעה של מצלמות שעומדות בתקציב או מסביב, עם איכות סבירה?

Dafi the Mighty

New member
לא נראה לי

אני נכנסתי לאיזו חנות פעם ושאלתי מה המצלמת וידאו הכי זולה ואמרו לי שזה משהו בסביבות ה-5000 שקל. אני לא מבינה כזאת גדולה במצלמות, אבל גם אני מחפשת עכשיו מצלמת וידאו דיגיטלית ואני מוצאת אפשרויות טובות (בתקציב שלי- שזה בסביבות 2000 עד 4000 שקל. מצאתי רק אופציה אחת איפושהו ב-1500 שקל...) רק במכירות פומביות או קבוצתיות- אולי כדאי, יכול להיות שזה מה שאני אעשה. בכל אופן, לי המליצו לחפש מצלמת סוני. בהצלחה

czo

New member
תודה

ודרך אגב התקציב שלי עכשיו גדל ל3500 שקל. ופתאום אני מגלה שאני צריכה גם לקנות בשביל זה פייר ווייר באיזה כמה מאות שקל בשביל להעביר למחשב....

omri85

New member
לא מעודכן במחירים בארץ אבל שווה

לבדוק באתרים כמו וואלה שופס ונטאקשן אחר מכירות בקשר לפייר וייר ברוב חנויות המחשבים עולה כרטיס+כבל+תוכנה בסיסית סביב 150 ש"ח

czo

New member
ועוד משהו חשוב,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין digital 8 ו mini DV? זה כזה משמעותי? ומה עדיף?

D8 נותן תאימות אחורה../images/Emo16.gif

(רק בצפייה בקלטות ישנות יותר של HI8 ו-VIDEO8). למיטב זכרוני הוא גם פחות איכותי ממיני-דיוי, אבל אני לא בטוח בכך.
ניר

למעלה