צריכה עזרה..

צריכה עזרה..

עוד מעט יום האהבה.. וידיד שלי ביקש עזרה למישי שהוא אוהב מאוד.. עכשיו אני צריכה משפטי אהבה ופתגמים ודברים יפים כאלה... אממ למישו יש?!?! תודה למי שיעזור

*עולה להביא ת'יומן*

אולי זה לא ממש מתאים אבל זה משפטים... # אהבה היא כמו בצל עם מחממים אותה יותר מידי היא נשרפת. #אהבה היא כמו אויר שהיא ניגמרת אי אפשר שלא להרגיש.. #אהבה היא כמו אופנה יפה יפה אבל חולפת... #אהבה היא כמו אוטובוס עם לא תופסים אותה מהר היא בורחת.. # אני אוהבת אודם אבל אותך קודם אני אוהבת מלפפןם אבל אותך פי מיליון אני אוהבת גזר אבל אותך פי 10 אני אוהבת עגבניה אבל אותך באוניה אני אוהבת 2 דברים אותך ושושנים שושנים לכמה ימים ואותך לעולמי עולמים... # יש לי לב אדום יש לי לב רחב יש לי לב שכולו זהב הלב שלי כולו שלך ואני פשוט אוהבת אותך # אני אוהבת שושנים וורדים אבל אותם לכמה ימים אותך- לעולמים. # אין אהבה אמיתית בלי נשיקה צרפתית # אומנם אהבה עיוורת אבל השכנים לא... #א-אין ה-הבן ב-בלי ה-הבת #א-אבוד ה-הבן ב-בלי ה-הבת

K i n G i

New member
עם כל הכבוד...

ויש כבוד, המשפטים שהובאו פה הם לא נראה לי יענו לך הצרכים. אני מאמין שהידיד שלך מחפש משפטים להתחיל עם מישהי או להגיד למישהו שהוא אוהב\חברה שלו, וזה לא המשפטים המתאימים. זה סתם משפטים לכתוב ביומן, כפי שנכתב פה..

טוב הלכתי להביא את היומן והנה:

רק שתעריכו אותי אני מרוב עיפות החלקתי והתעקמה לי הרגל ומאוד כואב לי חחחחחחחח סתם........ טוב הנה המשפטים........ # יום אחד הוא ישאל אותי מה יותר חשוב לי: הוא או חיי? ואני יגיד שחיי והוא ילך ממני בלי לדעת שהוא חיי #כולם אומרים לי שאתה לא שווה כולם אומרים לי שזה לא זה כולם אומרים לי שמגיע לי יותר מסתכלים אלי ואומרים שאני יכולה יותר אבל רק אלוהים יודע מה נכון ומה הגיוני ששנינו יחד זה תמיד אתה ואני ולא משנה מה יקרה ולא משנה מה תעשה כי בתוך לבך אני נימצאת ובין בנינו קיימת אהבת אמת #לא כל כך קשור אבל יפה........ אדם הולך בעיר והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בידיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק ושוב לוטפת שמש את העיר המאוהבת גל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל והפסים את הרכת כי לפעמים אני שוכחים מה שכל כך חשוב צריך רק לחייך #אף בחור לא שווה את דמעותייך וזה ששוה לא יגרום לך לבכות

למעלה