צריכה עזרה

MOTEK....

New member
צריכה עזרה

אני לא יודעת מה לעשות... אני מתעצבנת מהר מדברים .... ולפעמים אני מגיעה לרמות של הרבה בכי וכאלה.... אחותי משגעת אותי בזמן האחרון, היא קטנה ממני בשנתיים, אני כל הזמן הולכת לקראתה, מלווה לה בגדים,מלבישה אותה יפה למסיבות וכאלה, מנסה לשתף אותה בחיים שלי מכינה לה ברכות יומולדת ומסיבות הפתעה מושקעות וכל מה שאנימקבלת ממנה חזרה זה יריקה בפרצוף, בדיוק אחרי דקה היא שוכחת הכל... היא מעליבה אותי ואני לוקחת דברים מאוד ללב... לפעמים אני בוכה הרבה בגללה... כי אחרי הכל היא מאוד חשובה לי! ההורים שלי תמיד בעדה בדברים האלה, וזהעוד נקודה ממש מעצבנת... אני מגיעה לרמות של טרוף ממש רציניות....... אני לא יודעת מה לעשות...... עזרה........!!!!!!!!|

מתוקה יקרה

ואוווווווו את מזכירה לי את עצמי קצת לי יש אח קטן ממני שגם די עושה בשבילו ואז כאילו אחר-כך רבה איתו כאילו כלום.... אחים קטנים מרשים לעצמם לפעמים יותר מידי אבל חמודה תיזכרי את הגדולה,את הבוגרת, תני להלהיות עצמאית. תני לה להרגיש מה זאת בלי העזרה של האחות הגדולה ואז אני בטוחה שהיא תרגיש בחסרון הזה שלך ואז תשנה את ההתנהגות שלה זה מה שאני עשיתי וזה קצת עזר..... ואם את מרגישה שאת מתעצבנת פשוט כנזי לחדר שימי מוסיקה שאת אוהבת ותוך 5 דקות הכל יישכח לך חמודה יהיה בסדר ענת

מותק->כנסי

אותו הדבר אצלי, אחותי בכיתה ו´.... ואני ממש מנסה להתעניין בה.. להביא לה בגדים יפים... להיות נחמדה. כל הזמן הולכת לקראתה. והכחל טוב ויפה אבל אחרי כמה דקות היא מחזירה לי במילים מזלזלות ויחס מתנשא. אבל החלטתי שאני ימשיך להילחם הטחנות רוח. כי בסוף כשהיא תיגדל היא תבין. ואז כשנהיה שתינו בנות 20+ אני לא רוצה שנהיה יריבות. אני רוצה שיהיה לנו קשר טוב. ובגלל זה החלטתי את מה שהחלטתי. מקווה שעזר.. גלית

MOTEK....

New member
ממני

מה לא עשיתי, היתה לה יומולדת,ארגנתי לה מסיבת הפתעה,תודה קיבלתי? בטח שלא... ההורים שלי טוענים שאני עושה ת´מינימום ואני סתם מתלהבת, לדעתי לא... גלית וענת, תודה רבה, עזרתן, עכשיו אני יודעת שאני לא היחידה... שלכן, מותק...

feyDo

New member
אני לא ממש מבין את זה

אבל ינסה לעזור לך.... לא ראיתי מה ענו לך כבר..... נוקט יקרה תראי......תתנתקי קצת מאחותך....... תראי לה שהיא לא הכל.. שאת לא חייבת אותה תמיד....... את גדולה מימנה תעמדי על זה.. תעמדי על שלך היא עושה מתעלמת ממך את תושיבי אותה ותני לה שיחה ארוכה על זה תדברי איתה על כל זה ממש מולה בלי שהיא תזוז תסבירי לה את הכל כתור אחותך היא תבין את זה ותנסה לתקן את ז האם היא יכולה אבל דברי איתה על זה לפחות זו דעתי לגבי זה

תשובה!

אל תקחי ללב, כל פעם שאת רוצה לבכות תחשבי על משהו טוב. בקשר לאחותך כל פעם שהיא יורקת תירקי חזרה, פעם הבאה שהיא עושה לך משהו רע אל תדברי איתה יום ובפעם הבאה יומיים ולאחר מכן שבוע, כך היא תלמד לא לעצבן אותך.

סוד החיים ../images/Emo23.gif

תתחילי לעשות משהו שתאהבי... איזה תחביב.. איזה משהו.. הכי קטן והכי שטותי.. את מתרגזת כל כך מהר, כי זה הדבר היחיד שאת חושבת עליו... תעשי דברים שאת אוהבת.. אפילו איזה מאכל שאת אוהבת (למשל פיתה עם חומוס וזיתים
)... השיגרה הזאת של הכעס והבכי זה מעגל קסמים כזה... תמצאי ת´מפתח.. הוא תלוי מולך... (מאחורי הוילון)... ד"ש..

MOTEK....

New member
נראה לי שלא הבנתם........!!!!!

זה לא שאין לי חברים, תחביבים או דברים לעשות!!! להפך!! אני נראת טוב מאוד ויש לי המוןןןןן חברים..... הרבה בניןם רוצים אותי... ויש לי הרבה חברות, אבל אני אוהבת אותה, והיחס שלה אלי (יחס של: יש לי חברים אני לא צריכה אותך...) מעצבן אותי..... היא גורמת לי להראות מאוד "חנונית" ליד חברות שלה למרות שאני והיא יודעת את זה, ממש ממש לא כזאת!!!!!!! ההורים שלי טוענים שאני עומדת לה על הראש, אולי הם צודקים אבל אני לא יודעת למה זה ככה........ תעזרו ליי......... מותק..

feyDo

New member
MOTEK קראת מה שעניתי לך?

אני חושב שהתשובה שלי איתה שונה ממה שאחרים כתבו לך.. אז תראי אותה שניה בבקשהשוב פעם. אם זה לא נכון מה שכתבתי או שזה לא הכוונה של מה שכתבת אז בבקשה תסבירי שוב פעם למה בדיוק אחותך עושה לך את כל זה?

תראי.. מסתבר ש...

אולי כדאי שתרפי קצת ממנה.... תני לה לחיות את החיים בלי האף שלך בתוכם... רק לזמן קצר.. אחר כך זה יעבור.. גיל ההתבגרות את יודעת...

למעלה