צריכה עזרה..

paz1935

New member
צריכה את דעתכם

שלום לכולם ... אני בחורה בת 24 סטודנטית וגם עובדת. עד לפני 5 חודשים היה לי ידיד טוב מאוד שהכרנו בטיול והיינו ידידים במשך תקופה של שנה וחצי, הוא גדול ממני בגיל (31 וחצי) ואחרי תקופה זו הוא רצה שנהיה יותר מידידים, התפתח בינינו משהו והחלטנו שננסה להיות חברים ולראות איך ילך. בנתיים,אנו יוצאים כבר תקופה של 5 חודשים והקשר לא מתקדם לשום מקום וזאת מהסיבה היחידה שקשורה בו: הבן אדם בגיל כזה עוד לא היתה לו אף פעם חברה רצינית והוא לו יודע ממש איך להתנהג בקשר(מהרבה בחינות) ולכן הוא לו מקדם את הקשר, הדבר האבסורדי בכל העניין הוא שהבן אדם כבר שנתיים מחפש עבודה (כי רוצה משהו במקצוע שלו- יש לו לימודים מאוד גבוהים) ולכן גר עדיין אצל ההורים- דבר שממש לו משנה לי אך בגלל שהוא אדם די ביישן הוא לא מביא אותי אליו הביתה בכלל וכל הפגישות והיציאות שלנו מתבססות על בילויים בחוץ ואולי אצלי בבית(דבר שלא מעניין אותו אם נוח לי אצלי בבית או לא..) הטענה שלו היא שהוא מתבייש שכן לא היתה לו אף פעם חברה שהביא אותה הביתה ושההורים שלו קצת מבוגרים- אך מודרנים(יש לו אחים גדולים נשואים עם ילדים)ושלא יוכל לתת לי הרגשת נוחות אצלו בבית כי הוא יהיה לחוץ כל הזמן. לכן, קיימת בי הרגשה רעה מאוד שכן הקשר לא מתקדם לשום מקום והסברתי לו שאי אפשר לבסס קשר בצורה כזאת, רק ביציאות,בילויים(שכן לא בא לי תמיד לצאת..) וכן כל זוג צריך את האינטימיות שלו, לראות סרט בבית או סתם להיות אחד עם השני, אחרי 5 חודשים שאנו יוצאים הקשר צריך להיות כבר אחרת וצריכים להרגיש נוחות אחד עם השני ואחד אצל השני(ואני לא מדברת על מין או משהו...) ואצלינו אין את זה ,אני מרגישה שהקשר לא מתקדם לשום מקום,אין לו ניסיון ביחסים ואני מרגישה שאני זאת שכל הזמן אומרת ומלמדת וזה לא נעים לי..שכן אני לא צריכה להגיד לחבר שלי שנהיה קצת ביחד בבית וזה אמור להיות מובן מאליו. אציין שאנחנו מאוד מתאימים באופי בעניין של העדפות ,יציאות וכדומה.. הבעיה היא שכל הזמן אני אומרת לו ומסבירה לו את הדברים והוא טוען שאני צודקת ושיעשה הכל על מנת שהקשר יצליח(הסברתי לו שאני לא מסוגלת להיות במערכת יחסים כזו) אבל הוא רק אומר ובתכלס לא עושה, הוא ממשיך בדרכו(יכול להיות שלא יכול להשתלט על הביישנות ועל הדרך הלא הגיונית לניהול קשר רציני).. אני מתפשרת על כמה דברים אצלו אבל על הדברים הבסיסיים בקשר רציני אני לא מוכנה להתפשר.. האם יש דרך להציל את הקשר, לשפר את הרגשתי? מה אני אמורה עוד לעשות? תודה, ורד.

AnkSunAmun

New member
התשובה בגוף השאלה

את בעצמך חזרת מספר פעמים על המשפט "אני מרגישה שהקשר לא מתקדם לשום מקום" ולכן עלייך להבין שזהו זה.. הבנאדם לא יכול או לא רוצה להשתנות ואין טעם לבזבז אנרגיה על מלחמה אבודה את יודעת את זה ורק צריכה חיזור כי את בעצמך ענית על השאלה הנ"ל בתוכן ההודעה בהצלחה! יש המון גברים נחמדים שם בחוץ , צריך רק למצוא אותם (אני מקווה שזה נכון... )

paz1935

New member
צריכה עזרה..

שלום לכולם ... אני בחורה בת 24 סטודנטית וגם עובדת. עד לפני 5 חודשים היה לי ידיד טוב מאוד שהכרנו בטיול והיינו ידידים במשך תקופה של שנה וחצי, הוא גדול ממני בגיל (31 וחצי) ואחרי תקופה זו הוא רצה שנהיה יותר מידידים, התפתח בינינו משהו והחלטנו שננסה להיות חברים ולראות איך ילך. בנתיים,אנו יוצאים כבר תקופה של 5 חודשים והקשר לא מתקדם לשום מקום וזאת מהסיבה היחידה שקשורה בו: הבן אדם בגיל כזה עוד לא היתה לו אף פעם חברה רצינית והוא לו יודע ממש איך להתנהג בקשר(מהרבה בחינות) ולכן הוא לו מקדם את הקשר, הדבר האבסורדי בכל העניין הוא שהבן אדם כבר שנתיים מחפש עבודה (כי רוצה משהו במקצוע שלו- יש לו לימודים מאוד גבוהים) ולכן גר עדיין אצל ההורים- דבר שממש לו משנה לי אך בגלל שהוא אדם די ביישן הוא לא מביא אותי אליו הביתה בכלל וכל הפגישות והיציאות שלנו מתבססות על בילויים בחוץ ואולי אצלי בבית(דבר שלא מעניין אותו אם נוח לי אצלי בבית או לא..) הטענה שלו היא שהוא מתבייש שכן לא היתה לו אף פעם חברה שהביא אותה הביתה ושההורים שלו קצת מבוגרים- אך מודרנים(יש לו אחים גדולים נשואים עם ילדים)ושלא יוכל לתת לי הרגשת נוחות אצלו בבית כי הוא יהיה לחוץ כל הזמן. לכן, קיימת בי הרגשה רעה מאוד שכן הקשר לא מתקדם לשום מקום והסברתי לו שאי אפשר לבסס קשר בצורה כזאת, רק ביציאות,בילויים(שכן לא בא לי תמיד לצאת..) וכן כל זוג צריך את האינטימיות שלו, לראות סרט בבית או סתם להיות אחד עם השני, אחרי 5 חודשים שאנו יוצאים הקשר צריך להיות כבר אחרת וצריכים להרגיש נוחות אחד עם השני ואחד אצל השני(ואני לא מדברת על מין או משהו...) ואצלינו אין את זה ,אני מרגישה שהקשר לא מתקדם לשום מקום,אין לו ניסיון ביחסים ואני מרגישה שאני זאת שכל הזמן אומרת ומלמדת וזה לא נעים לי..שכן אני לא צריכה להגיד לחבר שלי שנהיה קצת ביחד בבית וזה אמור להיות מובן מאליו. אציין שאנחנו מאוד מתאימים באופי בעניין של העדפות ,יציאות וכדומה.. הבעיה היא שכל הזמן אני אומרת לו ומסבירה לו את הדברים והוא טוען שאני צודקת ושיעשה הכל על מנת שהקשר יצליח(הסברתי לו שאני לא מסוגלת להיות במערכת יחסים כזו) אבל הוא רק אומר ובתכלס לא עושה ועוד שואל אותי:"זה שנישב אצלי בבית זה מה שיחזק את הקשר"??- שאלה היפותטית, או "אני רואה איך זוגות אחרים אבל אני מפחד מצורת קשר כזו"..,הוא רואה קשר בצורה אחרת(בריחוק,ביציאות..) הוא ממשיך בדרכו(יכול להיות שלא יכול להשתלט על הביישנות ועל הדרך הלא הגיונית לניהול קשר רציני).. אני מתפשרת על כמה דברים אצלו אבל על הדברים הבסיסיים בקשר רציני אני לא מוכנה להתפשר.. האם יש דרך להציל את הקשר, לשפר את הרגשתי? מה אני אמורה עוד לעשות? תודה, ורד.

charla

New member
ורד לי נראה ש

לי נראה שהבן אדם ילדותי מכל הבחינות. גם שלא הייתה לו חברה רצינית- בשביל חברה רצינית צריך בגרות וגם זה שהוא חי בבית ולא מבין שזה לא מקובל בגיל הזה לחיות. מה גם שהשאלה על זה שתשבו בבית וזה יקדם את הקשר... כאילו בגיל הזה זה אמור להיות מובן מאליו. לפי דעתי אם במשך 5 חודשים השקר לא זז הוא גם לא יזוז כי הבן אדם לא זז בעצמו-לא מתפתח. אני הייתי נפרדת ממנו וממשיכה איתו ביחסי ידידות אם טוב לכם לצאת אבל לא לי אישית זה נראה מוזר שהבן אדם גר עם ההורים ולא הייתה לו חברה רצינית- מדליק לי נורה אדומה!

shahar6830

New member
לא מסובך

אין כל רע בזה שאת המובילה בקשר, זה טבעי לגמרי שיש צד דומננטי. לגופו של ענין, למה אתם לא עוברים לגור ביחד (שכירות למשל). זה יקדם את הקשר יבסס אותו והכי חשוב, יתן לך ולו את ההיזדמנות לבדוק אם יש לכם עתיד משותף לבנית קן מישפחתי.

Magazinesell

New member
סתם שאלה שמעניינת אותי

השאלה לא מתייחסת לאדם ספציפי. למה נשים רואות את כל הנושא של "לראות את ההורים" כמשהו חשוב כ"כ ומקדם קשר? מה הלחץ? כשאני יוצא עם בחורה ,אף פעם לא עלה לי בראש מתי היא תיקח אותי להוריה. זה לא עיניין אותי אף פעם. הרי בסופו של דבר זה יקרה. אז מה הלחץ?

ואם בכל זאת "מחלמה אבודה" ברצונך...

זה דורש שינוי משמעותי, אני עוזב את הבית עוד איזה כמה ימים, פשוט נוסע עם קצת כסף ומזוודה.... זה דורש המון אומץ, ו..... כן... יכול להיות שהוא חושב שזה אמור להיות לו קל... נסי להסביר שזה לא קל, אלה אחד הדברים הקשים ביותר, אבל הכרחי... אם אני טועה, יש לי עוד מה להגיד... אז תגידי לי "ניסיתי" או משהו כזה... בהצלחה. את תמיד יכולה לבטל טת הקשר.

למעלה