צריכה עזרה

ravebywave

New member
צריכה עזרה

בן הזוג שלי מכור חאופועים. האמת שהוא גם רוכב לא רע בכלל. עכשיו נכנס לו גו'ק חדש, הוא רוצה ללמוד פעלולים. והכוונה שלי לממש פעלולים - והוא מתכוון ללמוד..לבד. אני יודעת שבארץ אין הרבה מה לעשות עם זה וגם העלויות פה גבוהות וחשבתי אולי אתם מכירים מקומות / בתי ספר או בכלל לתת לי איזשהי אינפורמציה על האפשרויות בחו"ל. איך ולאן צריך לפנות. הוא כ"כ אוהב אופנועים שממש חבל לי שהוא לא עוסק בזה בדרך כלשהי כמקצוע והרי ידוע שפה זו ארץ ה"אפשרויות" המוגבלות.. כמה כבר עוסקים בזה בארץ?? לפעמים אני מרגישה שנולדנו במדינה הלא נכונה. תמיד כשאני שואלת אותו על האפשרות לנסות בחו"ל הוא אומר לי שזה לא מציאותי, ואני לא מבינה למה... אם לא מנסים לא יודעים. אני ישמח לעצה / כיוון או בכלל ידע בנושא.

rhayun1

New member
ללמוד פעלולים???

לא ניראה לי שלומדים את זה באיזה שהוא מקום כל מה שאת רואה בסרטונים של פעלולנים..זה הכל מניסיון כמובן שניסיון רע כלול בזה גם.. אני לא בטוח שיש מקום מסויים שמלמד איך לעשות פעלולים.. אבל אני לא בטוח אז אולי משהו אחר שכן בטוח יענה לך על זה

אהוד א1

New member
ניר שפיצר.

הבחור מעביר קורסים אישיים לרוכבים.אני מניח שהוא יוכל להתאים קורס לחבר שלך.תמורת סכום סמלי אני מניח שגם כפיר או הפטריה יסכימו לבלות עימו מספר שעות.

bendoe

New member
תראי את הסירטון מתחתיך(בהודעה)

ותגידי לי אם בא לך שהבן זוג של ילמד פעלולים
תודה

nimiz

New member
תחפשי באינטרנט את GARY ROTHWELL

STUNU SCHOOL,נדמה לי שעדיין קיים, מעביר קוסים ב"פעלולים בבריטניה. יש גם WILLIE SCHOOL,איפשהוא..

M O R M

New member
פעלולים ניתן ללמוד לא רע בשטח

אופנועי השטח מאפשרים לימוד פעלולים (קפיצות , מכשולים וכולי..) בשטח עם מיגונים כראוי הסיכון סביר יותר. אנא פני לפורום שטח - בראש העמוד. אם אי אפשר לשכנע אותו לרכב בשטח - אזי אין ברירה ולהפנות אותו לכוון סופרמוטו שזה ענף רכיבה נהדר עם המון פעלולים עם רמות עלויות סבירות יותר. נא פני לפורום סופרמוטו (ראי הפניות בראש הדף לפורומים הרלוונטיים.) בשום פנים ואופן לא להגיע למצב שלומדים פעלולים בכביש ציבורי עם אופנועי ספורט. זה מסוכן וזה עולה הון אם יוצאים מזה בחיים....

kinli

New member
מה נסגר איתך ????? לא מתקשר...מה

קורה עם המשפט שקיבלת מצאת עו"ד תעדכן אותי יא כלב

bendoe

New member
מה אתה ער בשעב כזו??

אני בדרך להיות הסנדק 2....מה התירוץ שלך???

למעלה