צריכה עזרה..

אולי תוכלו לעזור לי?

יש שיר של אתי אנקרי שאני לא יודעת מה השם של השיר, נכנסתי ,אגב, לשירונט ולא היה שם... כנראה זה שיר חדש : "כל שערה של אור שאת מושכת, מושכת שפע בעולם הזה. באצבעותיך הקטנות את מצופפת, אוספת את האור למעשה. פזמון: זאת אהבה היא נמצאת מעלינו, אותה כמו כתר, אור של מלכויות. זאת אהבה, היא נמצאת מעלינו, היא לא נתפסת בעיניים גשמיות.....(מפה כבר אני לא יודעת) אני ממש אשמח אם מישהו יגיד לי מה השם של השיר כי אני מחפשת אותו מלאאאאאאאאא זמן! טוב חבר'ס יום טויב לכם ולכן!

RoCk StaR 1

New member
צריכה עזרה..

אממ אולי אתם יכולים לעזור לי, אני מחפשת שירים בנושא חברות, משו שאפשר לכתוב לחבר....?

Neron14

New member
חדש + שיר מטאפורי קצר.

שלום! שמי עמית גולדברג ואני בן 13. כתבתי בזמני החופשי שיר קצר: "זר קוֹצים. נתת זר קוֹצים, דוקר והדם, אלוהים, הדם, הדקירה שבאצבעי, דקירה, כמו שבַלֵב אז מדוע זה כה כֹּאב?" אשמח לקבל תגובות בונות. עמית.

קסנדרה*

New member
עמית שלום לך

אתה צעיר וחמוד ולכן אתה מוזמן לפרסם את יצירתך בפורום המיועד לבני גילך "סופרים ומשוררים צעירים". כאן זה פורום חברתי בלבד, שאינו מיועד לפרסום שירים, והפורום המיועד לפרסום, הכניסה היא לבני 18 ומעלה. בהצלחה
קסנדרה

קסנדרה*

New member
נאוה זה לא הפורום הנכון

יש שני פורומים שיכולים לעזור לך: 1. זיהוי שירים - המומלץ 2. תפוז מחפשים בשבילך (או משהו דומה) בהצלחה קסנדרה

למעלה