צריכה עזרה

צריכה עזרה

התקנתי אתמול את המשחק ואת המשטח למחשב, הכל עבד מצויין היום ניסיתי לשחק במשחק ובהפעלה של המשחק זה ניתקע. כתוב איזה משהו באנגלית אין לי מושג מה. ניסתי הכל ושום דבר לא עוזר. אני לא מבינה את זה, המשחק והמשטח חדשים לגמרי וכבר זה נהרס! למה זה צריך להיות ככה? אגב אין לי שום הודעת שגיאה לגבי התקנת דירקט. אז מה הבעיה פה בעצם? איך אני יכולה לשחק במשחק בלי שהוא יתקע לי ישר על ההתחלה? תודה למי שעונה לי

זה מה שהיה כתוב לי

"lintializing hardware" שזה אומר שזה מריץ את המשחק, אבל עובדה זה ניתקע על מלבן הזה וכתוב שם את מה שכתבתי וזה לא עושה שום דבר, מה שאומר שהתוכנה לא מגיבה. מישהו/מישהי יכולים לעזור לי????!!!!!! אני משתגעת המשחק חדש ושיחקתי בו בסך הכל פעם אחת!!!!!!! ומאז זה לא עובד לי בכלל
אנשיםםםםםםםםםםםםםם עזרהההההההההההההההההההההההה בבקשה

CajU9

New member
זאת הבעיה

בגלל הסילבסטר היה באג במשחק, לכל מי שניסה לשחק, בגלל התאריך, היה צריך לשנות אותו ל-2.1.05 או כל תאריך אחר ואז זה היה עובד, כנראה שעכשיו השטיח עובד לך :)

עובד לי../images/Emo13.gif רק יש לי איזו שהי בעיה

עם המשטח. אני צריכה לקפוץ כמו משוגעת עד שזה קולטת על מה שאני לוחצת, ובגלל זה אני גם מפספת. יש איזה שהי דרך לסדר שזה יקלוט את הצעדים יותר מהר? אגב אני מדברת על המשטח המקצועי עם הספוג הרך.

kush kush

New member
המשטח חדש?

עדיין בתוקף האחריות? כי את לא אמורה לקפוץ כמו משוגעת זה לא פותר את הבעיה, אלא להפך, מחמיר אותה כי את דופקת את המגעים.

Tamar from IDDR

New member
תתקשרי למוקד התמיכה הטכנית

כדי שיבדקו איתך את רגישות המגעים באמצעות לוח הבקרה של המחשב. תמר

למעלה