צריכה עזרה

צריכה עזרה

שלום לכולם, אני בשנים האחרונות מנסה (הדגש על מנסה) להתמודד עם הבעיות, אחרי שהתעלמתי מהם הרבה זמן. הייתי אצל פסיכולוג כשנה והפסקתי ללכת אליו (מסיבות שונות). אני מחפשת כבר די הרבה זמן פסיכולוג/ית אחר. הלכתי לשניים ולא הרגשתי שהם מתאימים לי. מאוד חשוב לי למצוא פסיכולוג טוב, שיודע מה הוא עושה, כי אני מרגישה שאני צריכה סיוע די רציני לצאת מהמצב שלי. חשוב לי שיהיה אכפתי (לא מאלה שרק מהנהנים) , יידע לדובב- כי קשה לי מאוד לדבר ולהיפתח, ושבאמת יידע להוביל את המטופל בדרך הנכונה. אם מישהו כאן היה אצל פסיכולוג/ית כזה , שאפשר להגיע אליו בצורה מוזלת או דרך קופ"ח מכבי, אם יוכל בבקשה לכתוב לי מסר ולספר לי גם קצת פרטים עליו (סגנון הטיפול). תודה רבה...

ניאו30

New member
מצב די דומה אצלי...רק בקטן יותר...

אני בחיפושים האלה רק בשנה האחרונה לאחר שנים שהתעלמתי,גם אצלי הדגש הוא על מנסה כי אני לא ממש מרגיש שהם עזרו לי בצורה קיצונית,או שאולי הציפיות שלי היו גבוהות מדיי.גם אני הלכתי לשתיים(השנייה עכשיו עדיין) ולא ממש מרגיש את החיבור איתם.מכיוון שאני פועל מאימפולסים אז אני מתייאש די מהר ולכן גם היכולת שלי להתמיד שם קטנה יותר מזו שלך,ולכן קודם כל שאפו שאת נשארת כל כך הרבה(יחסית אליי) אצל אחת. אין לי מישהו ספציפי להמליץ לך,אבל מהנסיון האישי שלי מהחודשים האחרונים,הייתי ממליץ על טיפול הוליסטי,כזה המשלב טיפול בגוף עם הנפש. ואם נהייה אולי ספציפיים יותר,וזה מנסיון קצר בסדנא קצרה שעברתי באחד הפסטיבלים לא מזמן,וזה טיפול בביו-אנרגיה(יש גם טיפולים שנקראים ריבלאנסינג או ריברסינג,או משהו כזה,שקשורים לזה). סיפור אישי-כמה שנפתחתי בשנה האחרונה,ובאמת די שיניתי את זה(פתיחות) אצלי במאה ושבעים מעלות(עשר מעלות לשינוי מוחלט
),עדיין נשארו אצלי לא מעט מחסומים רגשיים שבמשך כל הזמן הזה היה לי קשה לשחרר אותם,וזה לא שלא ניסיתי.אפילו בטיפול הפסיכולוגי שם הכאב אמור לעלות בצורה טבעית זה לא הצליח לצאת לי או בכל מיני פעיליות שעשיתי שנועדו להתמודד עם רגשות. ואז הגעתי לפסטיבל כלשהו,וממש רגע אחד לפני שכולנו התקפלנו משם,הסדנא האחרונה שעברתי שם היתה שחרור רגשות בביו-אנרגיה. זה עדיין די טרי אצלי(פחות מחודש) כדי לחשוב על מה שקרה לי שם,למה זה קרה דווקא שם ומה המשמעות של זה,אבל קרה לי שם משהו מדהים,לא יודע איך אבל הצלחתי לשחרר שם די הרבה כאבים שהיו עצורים אצלי המון המון שנים.זה בטח עזר לי לטווח הקצר,כי זו פשוט הרגשה מדהימה ומשחררת ומקלה בצורה פשוט עוצמתית וחזקה, אבל אין לי עדיין מושג על ההשלכות של זה,אם ישנן כאלו,לטווח הארוך.מה שכן,זה פתח את העיניים שלי לטיפול הזה,ובהחלט אני מתכוון לבדוק את האפשרות הזו.מה שעוד דרוש בירור זה כאמור העזרה לטווח הארוך,התמודדות עם כאבים ישנים וכדומה,כי לטווח הקצר זה מאוד עזר לי. כמובן מיותר לציין שכל מה שנאמר נכתב מנקודת מבטי האישית וקצת קשה לי להגיד לך ללכת לשם או למקום אחר במשהו שהוא כל כך אינדיבדואלי ואישי. כמו כן,כמובן שיש שיקולים כספיים לא פשוטים שיש להתחשב בהם.דרך קופ"ח זה נראה לי הכי זול,השאלה אם זה הכי מתאים.ממה שאני יודע הטיפול ההוליסטי הוא הזול ביותר מבין כל השאר,אבל זה נאמר רק ממה שאני מכיר, שזה לא הרבה,ולכן אולי כדאי לעשות איזה מין סקר שוק כזה כדי להכיר את הסוגיה הזו יותר לעומק. בכל מקרה שיהיה

הי ותודה

על התגובה. אני קצת סקפטית לגבי טיפולים אלטרנטיביים ולא כ"כ מאמינה בהם, אבל אני יודעת שבמכבי יש אפשרות לטיפולים אלטרנטיביים, אז אולי אני בכ"ז אנסה- לא יזיק...

למעלה