צריכה עזרה...

נועה1975

New member
צריכה עזרה...

שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לעבודה בפוטושופ בעיקר ועוד...אני מאוד רוצה אחריות ל-3 שנים. מה אני יכולה לקחת במחיר סביר בהנחה שאני רוצה 512 זכרון ומעבד 1.5 מינימום תודה נועה

פוטושופ

זו תוכנה כבדה שעל מנת לעבוד איתה צריך כרטיס מסך חזק (לדוגמה ATI Mobility Radeon 9800 או nVidia GeForce Go 6600), בנוסף 512MB זכרון לרוב לא יספיק. לכן נייד לעבודות גרפיות עלול לעלות מאוד יקר בהשוואה למחשב נייח לאותה מטרה, לפעמים פי אפילו 3. לIBM לדוגמה יש את הT43 שניתן להשיג אותו עם כ.מסך מתאים למטרה, המחיר שלו יעבור את ה 12,000 ש"ח.

פנחסון

New member
למה? הרצתי פוטושופ בעבר על פנטיום 1

אז מדוע שיהיה צורך במחשב כה יקר להריץ פוטושופ? אני מסכים איתך שאם כבר היא רוצה מחשב לצרכי גרפיקה אז שתקנה את הטופ, כי הוא מן הסתם ישרת אותה נאמנה, אבל אולי הייתי ממליץ לבחון גם את האופציה של אפל.

הרצת על פנטיום 1

שפוטושופ התאים פנטיום 1, גירסה עדכנית של פוטושופ בקושי תרוץ על פנטיום 3, אם בכלל. אפל פתרון מעולה לצרכים גרפיים, רק שלא הרבה אוהבים אותו והוא לא ממש נפוץ.

Jan22

New member
מה התקציב שלך ?

מחשב לפוטושופ צריך להיות עם מפרט יחסית חזק ,שכולל סנטרינו 1.73 ומעלה ,1GB וכרטיס מסך כגון INTEL MEDIA ACCEARATOR ,ATI MOBILITY128 הם הנפוצים החזקים כיום ויעשו את העבודה כראוי . דגמים מומחצים הם HP NX6110 /6220 מעולים וחזקים ,הוספת אחריות כרוכה בתוספת של כ900 ש' אבל שווה כל שקל ..בהצלחה מייט .

פנחסון

New member
ארורים יהיו.

אני מאשים את אנשי התוכנה בזלזול בוטה בכך שבמקום לדאוג ליעילות התוכנות הם מסתמכים על כך שיש בהיצע מחשבים חזקים יותר שיריצו את התוכנה גם אם היא תהיה בנוייה בצורה גרועה...

renegader

New member
פוטושופ היא תוכנה יקרה מאוד

ביחד עם הנייד זה עלול לעבור הרבה מעבר ל 12000 ש"ח המחשבים של אפל יהיו הבחירה הכי טובה כי הם בנויים לעבוד עם פוטושופ הם קצת יוצר יקרים ממחשבי PC רגילים אבל הם עושים את העבודה רוב הגרפיקאים מעדיפים לעבוד על מק מאשר על פי סי

למעלה