צריכה עזרה...

צריכה עזרה...

אבל תהיו הכי אובייקטיבים שאפשר... יום חמישי אני במרכז, יש הופעה של גלעד שגב שכבר שנה אני מחכה לזה, אז אני פשוט חייבת, בכל מקרה, ידוע לכולם שיום שישי יש הופעה של אוהד, ואחותי השיגה לי הזמנה זוגית חינם, אבל הקטע הוא שהבטחתי לחברות שלי, (שלא ממש יצא לנו לבלות מאז החופש הגדול), שניפגש ביום שישי, ואני גרה בקריות, זה לא שהן יבואו להופעה... ואני לא יודעת מה לעשות..... אשמח לעצה כנה...

ranch22

New member
אממ...

אם ההתלבטות שלך היא בין לבלות עם החברות או הופעה של אוהד אז...זה די תלוי אם היית בכמה הופעותשל אוהד וזאתי לא ממש משנה לך אז תבלי אם החברות(אלא אם כן זה ידפוק את אחותך שכבר קנתה כרטיסים..) ואם זו ההופעה הראשונה/שניה שלך אז עדיף שתלכי להופעה...ותלוי גם עד כמה החברות חשובות לך או מתי עוד את יכולה להפגש איתם...אולי בכלל תפגשי איתם בהופעה של גלעד שגב וזהו?

אז ככה

החברות גרות בקריות, איפה שאני, והן לא יבואו לגלעד כי הן לא אוהבות בכלל הופעות. ויצא לי להיפגש איתן, אבל הבעיה היא שהן מרגישות כאילו החברות הזאת לא חשובה לי, ואנחנו חברות כבר 5 שנים, אז בכל זאת... והייתי בהופעה אחת של אוהד וגם בהופעה שהוא התארח אצל קרן פלס...ואחותי זכתה בכרטיסים, היא יכולה להגיד שהיא לא יכולה להגיע ויעבירו את זה למישהו אחר...אבל אני לא יודעת מה לעשות

ranch22

New member
זה מתחיל להיות יותר קשה חח אבל...

בכל מקרה תנסה לשלב בין הדברים או שפשוט תבחרי במה שעדיף לך... תנסי לשאול את החברות שלך אם את יכולה להפגש איתן ביום אחר אם הן כועסות עלייך אז עדיף שתלכי איתן...

herut123

New member
כן באמת קשה...

אבל מה שיותר חשוב לך, מה היית מעדיפה יותר?

אני מקווה שאוכל בהצעתי לעזור לך

כמובן שתוכלי ביום שישי ללכת להופעה של אוהד, חבל לפספס הופעה של אוהד ותוכלי לקבוע להיפגש עם החברות ביום שבת, אני בטוחה שהן יבינו. ואין על מה לכעוס, תסבירי להן בדיוק כמה שאת לא רוצה לפספס לא את ההופעה ולא את הפגישה איתן, זאת הצעתי, הופעה ביום שישי, ופגישה איתן בשבת. (מקווה שזאת הצעה שנראית לך) שיהיה לך בהצלחה
!

בהצלחה../images/Emo24.gif

תדברי איתן בכנות, אני בטוחה שממש אין ולא יהיה להן סיבה לכעוס.

אז החלטתי

אני לא באה.. דיברתי עם אחת החברות וכשאמרתי לה אולי אז שמעתי את הטון דיבור הנעלב שלה, אז אני לא רוצה לפגוע בחברות שלנו... אבל תהנו בהופעה ובלי נדר, מתי שהו אוהד יגיע גם לצפון.... ואני רוצה את כל הפרטים המלוכלכים אחרי ההופעה... תמסרו לו ד"ש והרבה אהבה ממני... חחח...

למעלה