צריכה עזרה..

ThE uVa

New member
צריכה עזרה..

קניתי נגן Gmini xs 100 של archos [נפח 3 ג'יגה], וכשהעתקתי לשם דיסק [בעברית], הכל הופיע לי כ-unknown, השמות של השירים, שם האלבום ושם המבצע, [במחשב שיניתי את השמות של התיקיות, מבצע ואלבום לשמות באנגלית, את השירים עצמם הוא לא נתן לי], מה אני עושה?

יאיר B

New member
ארקוס לא קורא עברית, רק אנגלית.

ממירים את הדיסק שוב לפורמט MP3 והפעם בוחרים מהמאגר את הגרסא האנגלית בשמות התאגים.

ThE uVa

New member
אני יודעת,

בגלל זה שיניתי את השמות של התיקיות לאנגלית-עברית, וכשהפעתי את זה לאמפי3, לא הצלחתי להבין איך לשנות את השמות של השירים.. ישמצב שאתה מסביר לי בשפה פשוטה למתקשים כמוני..?

יאיר B

New member
הכי פשוט יהיה להמיר את הדיסק מחדש.

בקישורי הפורום יש קישור לתוכנה (תחת תוכנות) בשם CDEX. התוכנה יודעת להמיר דיסקי אודיו לפורמט MP3. תורידי את התוכנית ותתקיני במחשב. במאמרים יש מאמר על איך להתשמש בתוכנה (מוסבר יפה עם תמונה). כאשר את תכניסי את הדיסק לכונן, המחשב יתקשר לאתר שמכיל מאגר עם שמות שירים. יכול להיות שהוא יתן לך לבחור מתוך כמה אפשרויות את שמות השירים. יכול להיות שמות בעברית ויכול להיות באנגלית (ממש אנגלית). את בוחרת אנגלית. יכול גם להיות שהוא לא מכיר את הדיסק ואז תצטרכי למלא את השמות בעצמך. באופן כללי: הנגן קורא את השמות של השירים מתוך התגיות שלהם. את השמות בתגיות ניתן לשנות ע"י שימוש בתוכנה WINAMP. יש מאמר במאמרי הפורום על שימוש בוינאמפ לשינוי תגיות. אני לא מכיר את הנגן, אבל אני בטוח שהוא בא עם תוכנה שבה ניתן לעשות את השינויים (ואולי אפילו ממירה את הדיסקים בעצמה). אולי מישהו שיש לו את התוכנה יוכל להסביר לך טוב יותר, או שפשוט תקראי בספר (או בקובץ שיש בדיסק המצורף, אם יש כזה קובץ הסבר).

למעלה