צריכה עזרה....

fluppster

New member
צריכה עזרה....

אני מחפשת לקנות נגן MP3, עדיף 1G (למרות שאפשר להתפשר) במחיר בסביבות ה-500 ש"ח. אני לא כך כך מבינה בתחום, אז קיוויתי שתוכלו להמליץ לי. תודה!

יאיר B

New member
במחיר זה קשה למצוא נגן טוב של 1GB.

הנגנים שיש להשיג הם נגנים ג'נריים שלא מומלצים (וזה בעדינות). כתבי אם יש אפשרות להוריד את הקיבולת (512MB) או לעלות את הסכום. נגנים טובים הם של קריאייטיב, איריבר, איאודיו, סוני, אפל (איפוד). תעשי חיפוש בזאפ ותסתכלי מה יכול להתאים לך ואז תחזרי לפורום להתייעץ. אגב, יש עוד דברים שחשובים (כמו רדיו, יכולת הקלטה)?

fluppster

New member
חיפשתי כבר בזאפ

אבל כל הנגנים נראים לי אותו הדבר... אפשר להוריד את הקיבולת ל-512MB, אלא אם כן אפשר להשיג 1GB במחיר שלא גבוה בהרבה מ-500 (למשל 700). חשוב לי שיהיה בנגן גם רדיו, ויכולת הקלטה זה נחמד אבל אני יכולה לחיות בלעדיה. חוץ מזה, אני רוצה שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותר. אגב, מצאתי באתר של BUG נגן מתוצרת UMAX דגם Vega 107 בנפח 1GB. המחיר הרשום הוא 499 ש"ח, וזמן השמיעה הוא 20 שעות. מישהו מכיר?

fluppster

New member
אה, ועוד משהו....

חשוב לי שהנגן יהיה קל ולא יקפוץ, כי אני מעוניינת להשתמש בו גם לספורט.

יאיר B

New member
נגני פלאש לא קופצים - אין בהם חלקים

נעים! את הנגן בבאג אני לא מכיר, אבל אני מתקשה להאמין שהוא עומד בשורה אחת עם החברות המובילות (לפחות לפי המחיר שלו...).

ben4ben

New member
המצלצה חמהה!!

אני קניתי מאופיס דיפו נגן 1G של ergotech מסוג funkeyboy ותאמיני לי הוא מצויןן כל הזמן חיפשתי כאן ולא שיש לי משהו רע נגדד הפורום אפילו עוזרים לי בו תמיד אבל תמיד חששתי ליקנות מיזה שהוא ישבר וכ'ו כי ככה אמרו לי.. אבל הלכתי לאופיס דיפו במיקרה בלי כוונה ליקנות ואז שראיתי היסתכלתי ובקיצור קניתי את מה שקניתי.. 550 שקל נגן מ-ע-ו-ל-ה לא נישבר (טפו טפו) קליטה של הקלטה מעולה!! איכות מצוינת אפשרות לרדיו מובנה ורדיו באוזניות(יותר זול) ובקיצור זה אחלה נגן וממש מומלץ. שמתי פה למטה שתי קישורים שלט מהחנות של אופיס דיפו והחנות של היצרן (הוא מוכר את זה ממש בזול ראיתי את זה אחרי הקניה...) אני חושב שכדי לך לחסופ 150 שקל ולקנות ישר מהחברה... אבל אם את לא רוצה ליקנות דרך המחשב אז לכי לאופיס דיפו ותיקני אותו ביותר כסף אבל הם נותנים לך שירות המלצות ואחריות לשנה. (דרך אגב שימי לב אני מיתכון לברה הנ''ל בילבד! כי יש עוד נגדים ממש אותו דבר אבל חברה שונה שעליהם שמעתי תלונות) מקוה שעזרתי ובברכה: בן ~קורא יקר שים לב תוכן ההודעה הוא המלצה בילבד! ואין אחרי כותב ההודעה על כל נזק כלשהו.

יאיר B

New member
../images/Emo31.gif ג'נרי ../images/Emo4.gif

ארגוטק היא אחת החברות שמיצרת את הנגנים הג'נריים ליבואנים הישראלים שמדביקים עליהם את השם שלהם. ארגוטק, סמארט - הכל אותו דבר ומגיע גם מאותו יצרן בסופו של דבר. כך שיש סבירות מסויימת שגם אצלך יהיו בעיות בדיוק כמו בזה ששמעת עליו...

ben4ben

New member
לי יש אותו כבר..

יש לי אותו רק ישבוע אבל לחבר שלי יש בדיוק כזה שהוא קנה בתחילת החופש הגדול ועד עכשיו הוא עובד בלי שום בעיה.... ואני לא אמרתי שיש בעיון טכניות בכל השאר אלה שמקבלים אוזיות אחרות ונקרית גורע וכ'ו... אבל אצלי קיבלתי אוזיות איכותיות מאודQQ בקיצור אני ממליץ מי שרוצה שיקנה מי שלא שינסה את המזל שלו אם אחד אחר שאולי הוא טוב ואולי לא.. מי שרוצה עוד עזרה שישלח לי בפרטי אני אשמח לעזור. בברכה: בן.

fluppster

New member
ועוד שאלה....

מצאתי עוד כמה נגנים עם 1GB שנראים מתאימים, חוץ ממה שכתבתי למעלה, ורציתי לדעת אם אתם מכירים: נגן ScanDisk ב-700 ש"ח, נגן FL300 של MPIO ב-900 ש"ח, נגן FG-100 BOOM של MPIO ב-846 ש"ח.

יאיר B

New member
שני החברות הן חברות טובות, אם כי

אני חושב ש-MPIO הם יותר טובים מסנדיסק (לא יצא לי למשוע אותם, זה מתוך הרגשה שלי, לסאנדיסק יש צליל לא רע בכלל, לדעתי).

למעלה