צריכה עזרה !!!

צריכה עזרה !!!

היי בננות עכשיו חזרתי מד"ר ברקוביץ והוא רוצה לתת לי פרוטוקול של דקפפיל ביום ה-21 למחזור ...אך יש בעיה בגלל כל שיבושי המחזור שהיו לי בעיקבות הדיכויים האחרונים הוא שולח אותי לבדיקת דם לבדוק מתי אני מבייצת וזה יוצא ביום חמישי הבא [ביום ה13 למחזור]אך אני כל השבוע באילת ... ולכן שאלתי האם זה אפשרי לעשות שם בדיקות דם אני במכבי והאם הם מתחילים מוקדם ב- 7 בבוקר כי אנחנו גם צריכים לחזור באותו יום הביתה וזאת חתיכת דרך ..ועוד אני צריכה להראות לו את התוצאות ולעשות US באותו יום חמישי אז מה לעשות ???????????????? תודה יונית

הי יונית

יש באילץ נשים בטיפולי פוריות - היו כאלו שכתבו משם. והן עוברות בדיקות דם כמו כולן. אין סיבה לא ליצור קשר עם מרפאת מכבי שם לפי ספר המרפאות ולקבוע. בהצלחה. ליאור

salpter

New member
אין שום בעיה, לפני שנה בצעתי הכל שם

ואח´´כ פקססתי ודברתי עם הרופא טלפונית. קחי ספר שמכבי ותבברי הכל טלפונית באילת כך עשיתי.

ליאור וסלפטר תודה לכם ... ../images/Emo24.gif

זאת באמת הדרך היחידה שניראת כרגע ... מקווה שהכל יסתדר ולא יקלקל לי את החופשה מגיע לי קצת פינוק ??לא כך ? ולך ליאור המון הצלחה בעבודה החדשה ... ביי ולילה טוב לכוללללללללללללללללללללם

שכחתי למסור לכולם/ן ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

מחר יש לי חתונה בפרדס חנה ואח"כ כולנו נוסעים לשהות במלון בשבת חתן .. ויום ראשון שוב אני יוצאת למלון דן באילת בטח יש שם אחל´ה אוכל ככה שמעתי ומרפסת שפונה לים והנוף ...הנוף משגע ומרגיע אני צריכה קצת להתפנק אחרי ששנתיים לא היה לי כזה פינוק ..... זהו אם לא אספיק מחר להיות פה !אני מאחלת סוף שבוע ניפלא לכולן /ן ןכשאני חוזרת..... אני רוצה לשמוע רק בשורות טובות! אוהבת יונית החיננית

ממלון למלון... בסוף לא תרצי לחזור ../images/Emo82.gif

הביתה...
תעשי חיים, תבלי, תהני, תידקרי באילת ושהיא תביא לך את המזל... ד"א, מלון דן אילת הוא מלון נהדר, מאוד אהבתי אותו!

למעלה