צריכה עזרה

LostInTheSky

New member
צריכה עזרה

אני מנסה ללמוד לבד לבגרות בגיאוגרפיה ואני לא יודעת איפה להתחיל! לקחתי מתלמידת יב' את כל חומר הלימוד של כיתה י + יא ואני לא יודעת איפה להתחיל.... גם אצלה הכל מבולגן. מישהו יכול להמליץ לי על נושא שאפשר להתחיל ללמוד איתו? אין לי הרבה זמן ...אני צריכה ללמוד חומר של 3 שנים בחצי שנה ואני עוד לומדת למתמטיקה 4 יח"ל וגם עובדת כל יום עד 6 וחצי בערב. אני משתגעת! טוב, חלק מההודעה לא קשור לפה... סתם הייתי צריכה להוציא עצבים... בכל מקרה, אני אשמח אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על ספרים ללימוד ועל הנושאים שכדאי להתחיל איתם.

shagam11

New member
../images/Emo26.gif

התשובה מצוטטת מהודעה שנכתבה בתאריך 4.11.05 - "או קיי, אז ככה, גשי לתחתית העמוד, יש שם קישור לארכיון הפורום. לכי לעמוד 46 ומשם תתחילי לקרוא. יש גם שאלות וגם הפניה לסיכומים וחומרים. זה דבר ראשון. דבר שני - בחלק העליון של הפורום, יש "קישורים" , הכנסי לקישורים. מצד שמאל ישנה רשימה של קישורים ע"פ נושאים, בחרי את " רשת המורים לגיאוגרפיה", היכנסי לאתר. בתוך האתר, בראש העמוד הראשי, ישנם קישורים רבים לחומר של הבגרויות ע"פ נושאים. מקווה שההסבר קצת יותר ברור. בהצלחה." חוץ מזה צירפתי קישור נוסף שיכול לעזור לך. שוב, בהצלחה!

נפתחה העונה ../images/Emo182.gif

מתחיל טיפטופ השאלות לקראת הבגרות,זה ממש נחמד ויפה שעה אחת קודם. אני חושבת שאולי כדאי להתחיל לקבץ שאלות מתאימות לשירשורים מרוכזים. shagam לתשומת ליבך. תודה מראש לכל מי שיתן יד לעזור. חג שמח לכולם (לא מצליחה להוסיף אייקונים לקישוט : )

יש איזה ספר ממש טוב

אני סיימתי תיכון לפני 3 וחצי שנים ולמדתי במגמת גיאוגרפיה. יש ספר מצויין ללימודי הבגרויות, נראה לי שזה נקרא "לומדים גיאוגרפיה של הוצאת לילך

למעלה