צריכה עזרה

gafi

New member
צריכה עזרה

אני לא יודעת אם לקרוא לזה זוגיות , אני בסה"כ בחורה צעירה ויודעת שאני עושה טעות, לפני חודשיים יצאתי עם גבר נשוי מבלי ידיעתי בהתחלה, התאהבתי בו עד שהכרתי אותו כרמאי ונוכל שיוצא עם המון בחורות היום יש לי רגשות חרטה עמוקים ואני פשוט מרחמת על אישתו, קצת הכרתי אותה, דרך טלפונים, מצד אחד אני נורא רוצה לספר לה הכל כי לא מגיע לאף אחת מאיתנו מישהו כזה ואני רוצה שהיא תחייה חיים נורמלים,חבל לי עליה, היא צעירה, ומצד שני אני יודעת שאני יכולה להסתבך למרות הכוונות הטובות, מה לעשות?

אלי.מ

New member
מכירה את הסיפור על המלך העירום?

כולם ידעו שהוא עירום, הנתינים,השרים,המשפחה, רק לא הוא(המלך). והכל התנהל בממלכה על הצד הטוב ביותר עד שיום אחד ילד קטן צעק:"המלך עירום, המלך עירום". ואז התחיל הבלאגן. את יודעת GAFI שיש זוגות שחיים בצורה כזאת הרבה שנים ומשלימים עם המצב מתוך נוחיות למשל או מצב כלכלי.אולי אשתו לא רוצה לדעת? אולי היא מרגישה שהוא בוגד בה אבל כרגע נוח לה להיתעלם מזה במקום להיכנס למערבולת של מריבות ופרידות? אני חושב שאת רוצה לנקום יותר ממה שאת רוצה להגן עליה,וזה טבעי כי את חשה מרומה ומנוצלת.לדעתי עשית בחכמה וחתכת את העניין מהר ובצורה בוגרת, אין טעם לנקמות, ולהכניס את אשתו וילדיו למערבולת רגשית מסובכת וכואבת. תני לזה לקרות אחרת,שמישהי אחרת תעשה את זה או שייחשף על ידי אשתו בדרך אחרת. דרך אגב שאלתי את אשתי לדעתה והיא לא היתה רוצה שיספרו לה על הבגידות של בעלה. לפעמים זה רק עושה רע. מצאי לך חבר חדש שמתאים לך וזרמי עם האנרגיות החיוביות החדשות.

עיניים

New member
למה בכלל מתלבטת?

פוחדת? ממה? צלצלי לאשתו בלי לזהות את עצמך או שתבקשי חברה שתעשה זאת במקומך, וספרי לה כל מה שאת יודעת. אם יש לו כל כל הרבה בחורות - מי ידע שזאת את דוקא?

מה שאת רוצה, זו בעצם נקמה ../images/Emo59.gif

נכון שאת רוצה לפגוע בו ואולי.. זה גם מגיע לו אבל האם חשבת, שאת עלולה לפגוע באדם נוסף? זה עלול לפגוע דווקא, באשתו... אולי בליבה היא כבר יודעת? אולי היא מעדיפה להעלים עין ולהמשיך בחייה? נכון שמנקודת הראות שלך, את חייבת לספר לה היא צעירה, חבל לך עליה... אבל את ההשלכות של המעשה הזה את לא יודעת וכבר אמרו חכמינו שהדרך לגיהנום, רצופה בכוונות טובות...

עיניים

New member
היי מוסקיטר ../images/Emo13.gif

שמעת במקרה על איידס??? ואולי היא תעשה לאשתו טובה ענקיתתתתתת אפילו שזה יהיה כרוך בכאב????? על זה חשבת?

עיניים..

אין בכוונתי (חס וחלילה) לתמוך במעשיו של הבעל, וגם אין לי שום כוונה לנסות להצדיק אותם בדרך כלשהיא, מעשים, שנראים רע מאד, מקריאת דבריה של gafi. כמו כן, לדעתי, טוב עשתה gafi שהחליטה להפרד ממנו (דבר שכשלעצמו הוא לא תמיד קל) רק.. רציתי להאיר נקודה שניראת לי בעייתית. לא תמיד אנו מודעים לכל הגורמים במערכת היחסים הזוגית. כאשר אנו מכניסים את האף שלנו למערכת יחסים של מישהו אחר לפעמים אנו גורמים נזק בלתי הפיך, שלא התכוונו אליו, ואם היינו חושבים על כך מלכתחילה, לא היינו עושים זאת. מערכת היחסים של gafi הייתה עם הבעל. כל הערה, הארה, ביקורת או רעיון שיש לה, שתדבר ישירות עם הבעל. בנוסף לכך, לא מדובר בחברה שלה, קרובה שלה, או מישהי שהיא נמצאת איתה במערכת יחסים כלשהי. אני, לא הייתי רץ לספר לאשה. ודרך אגב, (למרות שזה לא קשור בכלל לנושא) שמעתי על איידס. שמעתי גם שיש כמה דרכים להמנע מהדבקה.

עיניים

New member
דרך חיים

אתה חושב שבעל משפחה כמו זה שעליו מדברת גפי שכיבוש בחורות על ימין ועל שמאל זו דרך חיים עבורו, יכול להיות אחראי מספיק להגן על אשתו ממחלות? (כי אחד כזה הרי בטוח שלו זה לא יקרה)
ואני גם קצת מבינה למה ההודעה הזו הקפיצה את הגברים

gafi

New member
נכון מאוד וחבל........

נכון מאוד וחבל שאנחנו ברוב המקרים הקורבנות, נמאס לי, ואיך אני יכולה לשלוח ל:אי- מייל שלך?

עיניים

New member
טעות

כי לו היה זה גבר שכתב את ההודעה הייתי אומרת לו אותו הדבר בדיוק! רק יש לי ספק אם נשים היו קופצות לשלול את האפשרות של לגלות לבעל. כל גבר בוגד עם אשה. כל אשה בוגדת עם גבר. אין אשמים.

gafi

New member
תודה, אבל...................

תודה על התגובה אני יודעת שאני עלולה לפגוע בעוד מישהי דרך אגב היא יודעת שהוא בוגד בה ופשוט מנסה להתעלם ולהשלים עם המצב אני חושבת שבגלל שמעורבים בזה גם ילדים קטנים . רק דבר אחד אני לא מבינה למה היא משלימה עוד כמה שנים היא תוכל לסבול בשקט? אני לא ההיתי נוהגת ככה!!! נכון שהכוונות שלי טובות אבל הם יכולות לגרום לי להרבה צרות כי אולי היא לא תרצה לשמוע אותי? ואולי הוא ינסה להתנקם בי, בא לי לעזוב הכל ולהמשיך הלאה, היום אני יודעת שאני לא יכנס למערכת יחסים אם הוא נשוי אבל יש פה עוד גורם שאני פשוט אוהבת אותו ..אני חושבת.

למעלה