צריכה עזרה.

צריכה עזרה.

אני גרה בר"ג , ןלא מצליחה להשיג באזור חותמות (הטבעות) לחומר פולימרי עם מילים: הצלחה, אושר, מזל, חג שמח וכו' .פניתי למשווק-עיצוב בעץ- חיים קהן-והוא הסביר לי שאת החותמות ניתן להשיג בלי בעיה בפתח תקוה למשל- אבל לא באזורים שקורבים אלי(אין בת"א, גבעתיים, בני ברק ר"ג). יש מצב שמשהיא תקנה עבורי- ואני אשלם לה עבור המשלוח, והחותמות? זה ברור לי שזה סוג של טירחה- ולא לכל אחד זה מסתדר עם לוח הזמנים, אבל אולי ,יש משהיא שחנות עם חותמות כאלה קרובה אליה, וגם סניף הדואר? אם לא מסתדר ,אני גם מבינה, ובעצם אני אקבל כל סוג של התיחסות- ובכל מקרה- אלף תודות מראש.

שרון קנתה לי השבוע כאלה

בחיפה - אולי תתחנפי אליה?

מה מתביישת?

משרון? הלללווו... זו שרון שלנו... מה יש להתבייש, מקסימום אם לא נח לה היא תגיד לך לא..

בייישששננננייייתתתתת????

ממני?!..... באמת תתביישי לך
אין בעיה יקירה...אם את רוצה אני יכולה לקנות בשבילך ולשלוח לך. תגידי איזה מילים ואני כבר אמצא...

ƒan†a

New member
שרון, איפה החנות נמצאת?

ומה עוד יש בה? זו חנות של אביזרים ליצירה? איזה עוד חותמות ראית שם?

יש באסכולה בחולון. הם עולים נדמה לי

12 ש"ח לאחד ויש גם 15% הנחת פורום של אמנות שחמושית למי שמחזיק בכרטיס

תנסי להסביר לי קצת יותר מה זה ואני

אבדוק בשבילך באקוורל בצומת רעננה - יש להם הכל, אבל הם לא זולים... אםיש שם ואת מעונינת, אין לי בעיה לעשות זאת...

eri ubhmi

New member
גם ב'חוט השני' בכפר סבא יש ולפי

דעתי שם הרבה יותר זול מאקוורל, תנסי...

ניצנץ1

New member
יש בתל אביב בחנות ברחוב טשרניחובסקי

קרוב לשוק בצלאל.. ראיתי לפני שבועיים, קופסה גדולה ליד הקופה. כל החותמות היו אז ואפילו איזה הנחה על קניה של כמה ביחד.. לא זוכרת את שם החנות, אולי בת אחרת יודעת.. אבל יש רק אחת ברחוב זה, חנות יצירה גדולה יחסית, ממש 100 מטר לפני כניסה אחורית לשוק בצלאל.

hoch

New member
החנות נקראת המרכז לאומנות בצבע

רחוב טשרניחובסקי 21.

hoch

New member
עוד שעה בערך כשאגיע הביתה אצרף

גם מספר טלפון. הכתובת היא טשרניחובסקי 21 תל-אביב.

michal sho

New member
הייתי היום בחנות ,הם לא מחזיקים

חותמות של כיתוב יש להם רק חותמות גדולות מ"סול" של חיות פרחים וכו' וגם בכמות מצומצמת .

daillyg

New member
יש גם בפנאי לי בתל אביב.

אבל צריך לשאול אותם על החותמות האלו - הן לא מאד גלויות לעין.

תודה! תודה! תודה!

חממתן את ליבי עם הענות כזו גדולה! בנתיים, יתכן ואשיג דרך פ"ת (חברה שגרה ליד) אנסה השבוע - אם לא ילך, אשמח להעזר בכן. בנתיים- המון המון תודה!!!!!!!!

למעלה