צריכה עזרה!

shir133

New member
צריכה עזרה!

שלום קוראים לי שיר אני בת 14 הגובה שלי הוא 1.64 ואני שוקלת 56. בסה"כ אני מרוצה מאוד מהגוף שלי אבל אני רוצה ללרדת עוד כמה קילו לאחר שירדתי כבר 7 קילו במשך 8 חודשים.. אני לא הלכתי לדיאטנית שתרכיב לי תפריט אלא אני פשוט אוכלת מהכל במידה. אין לי שום מושג לגבי קלוריות ורציתי לדעת כמה קלוריות בערך אני אוכלת כדי שאני ידע באיזה מצב אני ואם אני אוכל לרזות בו אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי כמה קלוריות בערך אני אוכלת אני יודה לו מאוד.. בבוקר אני שותה חצי כוס חלה ואוכלת 2 פרוסות לחם קל עם גבינה / קוטג' בצהרים אני לא אוכלת קבוע אז אני יגיד למשל צלחת עמוקה לא כל כך מלאה עם מקרוני (בלי רוטב) , ירקות ושתי קציצות בשר... ובערב אני אוכלת חביתה (מביצה 1) עם ירקות , גבינה ושני פרוסות לחם קל.. בין הארוחות אני אוכלת ארוחות ביניים של בערך 300 קלוריות כל יום משהו אחר.. משהו יכול לחשב לי בערך כמה קלוריות זה יוצא? ואם זה בסדר לדיאטה?

4maya

New member
שיר היקרה

את נמצאת בגיל שבו הגוף מתפתח וגדל במהירה, וכמות המזון וכן איכותו חשובים מאוד. השאלה ששאלת מאוד חשובה, ולכן כדאי להתייעץ אך ורק עם דיאטנית שתראה אותך ותחליט מהו התפריט הדרוש לך. לא כדאי לבקש תשובות לכך באינטרנט, כיוון שכמות הקלוריות הדרושה משתנה מאדם לאדם והאינטרנט הוא לא המקום להתאים תפריט אישי וספציפי. מהתפריט שציינת נראה כי את אוכלת מסודר. אני ממליצה לך להוסיף ירקות - מאוד חשוב, אין קלוריות, והרבה ויטמינים הנחוצים לגוף, וכן פירות (כ-2-3 מנות ביום). אבל שוב - הדבר הטוב ביותר - פני באופן אישי לאיש מקצוע מוסמך. אל תסמכי על האינטנרט. בהצלחה

shir133

New member
תודה רבה שענית!

אני אוכלת פירות בארוחות הביניים ואני יודעת שהאינטרנט זה לא המקום המתאים.. רציתי לדעת בערך כמה קלוריות זה שאני יידע איפה אני מצאת אז אם תוכלי בבקשה להגיד לי אני אשמח..

4maya

New member
לגבי כמות הקלוריות

אני לא יודעת את הכמות המדוייקת, ובאמת לא רוצה להטעות אותך. ברגע שאחת הדיאטניות תראה את ההודעה אני בטוחה שהיא תשיב כפי יכולתה.

לשיר

את אוכלת מעט מאד קלוריות לנערה בגילך ואת בכלל בכלל לא צריכה לרזות. כמות הקלוריות שאת אוכלת משתווה לתפריט דיאטטי של אדם בוגר. כל הכבוד לך שירדת אבל אינך צריכה לרדת יותר ואני ממליצה לך לפנות לדיאטנ/ית בקופת חולים שיעשו לך הערכה תזונתית מתאימה ויציידו אותך בתפריט מתאים. אם תמשיכי כך רק תפגעי בגופך ןבחילוף החומרים שלך.

shir133

New member
תודה על התשובה!

אבל רציתי לדעת כמה קלוריות זה יוצא בסה"כ?

למעלה