צריכה עזרה!

רוי88

New member
צריכה עזרה!

מה הענינים אנשים? שומעים אני חייבת עצוווות! אני בתסבוכת מעצבנת... לפני חודש ויומיים בדיוק שכבתי עם מישהו וזה היה אמור להיות סטוץ..כאילו זה היה ברור מאילו..עכשיו אחרי סטוץ...לא מתקשרים אחד לשני נכון?! אז זהו שהבחור התקשר..ולא פעם אחת אלא כמה פעמים..ומלא הודעות...קיצר.. הגענו למצב שחשבתי שאני בהיריון ואז אמרתי לו (אחרי שעשיתי את הבדיקות) שעד לפני שעה חשבתי שאני אמא ממנו..ואז הוא הצטער שלא היה איתי בזמן הבדיקות וכו' וכו' ואז אמר שהוא היה במצב של לחשוב ושאלתי אותו לאיזה מסקנות הוא הגיע..ואז הוא אמר לי "תגידי לי את" אמרתי לו "אני רוצה אותך שלי בלבד" ואז הוא דיבר איתי ואמר לי כל מיני דברים שמראים שכן רוצה אותי אבל מצד אחד שלא רוצה..ואז לאט לאט הפסיק להתקשר..ולשלוח הודעות... מה אני עושה.????? שכחתי לציין שאני אראה אותו עוד הרבבבבבבבבבה בחיים שלי כי הוא הבן של החברה הכי טובה של אמא שלי..ושכן שלי... אני רוצה אותו..ולא קיבלתי תשובה ברורה...

מיטללל

New member
יש סיכוי שהוא פשוט עייף מכל הדרמה

שהייתה. :) פשוט תתקשרי אליו, תציעי לו להיפגש ותראי איך זה יתגלגל....

g a z

New member
../images/Emo207.gif "אחרי סטוץ לא מתקשרים" ../images/Emo4.gif

זה נמשך כבר מנובמבר. חשבתי שאני אצליח לשמור על עצמי, ולא אפול ברשת שלו. בכל תוקף סרבתי להקשיב לחברות שאמרו להזהר ולהוציא אותו מהראש. לי זה לא יקרה.. כן בטח! ואז כשכבר הבנתי שנפלתי חזק, החלטתי להוציא אותו מהחיים שלי. מחקתי את המספר שלו ואת כל ההודעות. חוץ מלהיות מופרעת ולהגיע אליו לדירה בלי הזמנה, לא הייתה לי שום אפשרות לתקשר איתו שוב (ברור שלא עשיתי את זה). חודשיים שלמים התחרטתי ולא הבנתי מאיפה היה לי האומץ לעשות דבר כזה, ויותר גרוע- למה לעזעזאל הוא עדיין לא יוצא לי מהראש ומהלב. למה, אע"פ שניסיתי, אני לא מצליחה להמשיך הלאה. כבר הסברתי לעצמי שהוא בטח חזר אל ההיא שהתקשרה ככה פתאום וגרמה לו להיות בהלם, ולעיניים שלו לזרוח כל כך, זו שסיפר לי שהוא עמד להתחתן איתה, ושחצי שנה הם לא דברו. לא היה לי ספק שעכשיו הם יחד לנצח. לאט לאט התחלתי לשכנע את עצמי שדי, אין מה לעשות, הוא לא רוצה כלום, ויותר לא אשמע ממנו לעולם. ואז פתאום אחרי חודשיים הוא שלח הודעה. הלב שלי המריא לגבהים שמעולם לא ידעתי על קיומם. חזרתי הבייתה מהצבא לשבוע, בתחילתו נסעתי לאילת, וביום חמישי כשחזרתי הוא הציע שאבוא אליו. אמרתי שיהיה נחמד לצאת או משהו, הוא אמר שהיה חולה כל השבוע ואין לו כוח. מטומטמת, כמו פרפר לאש נמשכתי, ובאתי. הוא באמת היה נראה אחרי מחלה, די גמור, אבל שמח לקבל תרופה בריאה.... זה לא שאני לא חיפשתי מגע, אבל נפלתי ברשת שלו, וגם כשידעתי שזה לא בריא לי, המשכתי. ניסיתי להסביר לו, לדבר איתו. שידע שאני רוצה המון מעבר. כשהבנתי שאני לא מצליחה לדבר איתו, שלחתי לו מכתב במוצ"ש לפני שחזרתי לבסיס. ברור שהוא לא ענה. גם לא להודעה של חג שמח ששלחתי. היום כתבתי לו שחזרתי לשבוע. אחרי שעה הוא ענה: "מאמי, יש לי מישהי עכשיו". והלב שלי? נשבר, נופץ, התרסק למליוני רסיסים. כל היום בוהה עם מועקה איומה במורד הגרון. מה לעזעזאל חשבתי לעצמי!?

נועם m

New member
../images/Emo201.gif

אין לך מה להאשים את עצמך. היית אנושית, זה הכל. והוא- מניאק. אין מילה אחרת לתאר אותו.

pain is MY love

New member
אמאל'ה...

כמה שאני מזדהה איתך!!! קודם כל, אין לך מה להאשים את עצמך! סטוץ או אל סטוץ אם את נקשרת לבן אדם את לא יכולה לשלוט בזה! אבל במקרה הזה אין מה לעשות... הבחור פשוט מטומטם! וברור שלא משנה מה נגיד לך זה לא ישנה את הרגש שלך, אבל תשימי לב כמה הוא לא סגור על עצמו וכמה שהוא סתם משחק משחקים... צאי אל העולם! תשיגי לך מישהו יותר מושך, יותר מעניין, יותר נורמאלי.. שיהיה בהצלחה.

g a z

New member
מזתומרת? למה אתה מתכוון?

< זה דווקא מעניין אותי לדעת את הלך הרוח בצד השני... >

למעלה