צריכה עזרה

ebola0

New member
צריכה עזרה

הכרתי איזה בחור באתר הכרויות באינטרנט. אנחנו מדברים המון המון המון המון המון בטלפון אבל עוד לא נפגשנו בגלל שהוא רק חזר ממילואים בלבנון ויש לו המון לימודים להשלים ואנחנו גם לא גרים ממש קרוב. any way, נראה לי שאני מתאהבת בו כי יש בו את כל מה שאני מחפשת מבחור. אבל עוד לא פגשתי אותו ואני לא ממש יודעת איך יהיה הכימיה בינינו כשניפגש. מה עושים? תעזרו לי כי זו פעם ראשונה בשבילי שאני נכנסת לאתרי הכרויות ומכירה שם אנשים ואני לא כל כך יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו ואם אני בכלל אמורה להרגיש אליו את כל מה שאני מרגישה. תודה רבה מראש לכל מי שיענה לי

orrin

New member
תראי

קודם כל ולפני הכל- כשאת אומרת "ואני לא כל כך יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו ואם אני בכלל אמורה להרגיש אליו את כל מה שאני מרגישה" את יוצאת מנקודת הנחה שיש תבנית כלשהי שאת אמורה להתנהג על פיה, כאילו כל הקשרים זהים וכל האנשים זהים. אז אין. ממש אין. את לא אמורה כלום- לא להרגיש, לא לרצות, לא לפחד, לא לעות. אין אמורה או אמור, יש מציאות ולא תבניות. דבר שני- אתרי הכרויות הם בדיוק כמו כל דרך אחרת להכיר אנשים פרט להבדל קטן- הוירטואליות נותנת לך את היכולת לחשוף חלקים אחרים שאולי החיים היומיומיים בעולם האמיתי יוצאים קצת אחרת או מתפרשים אחרת. מעבר לזה, ופה אני אצא השוטר הרע, טלפון לצערי לא מעיד על כלום. בדיוק כמו שדייט אחד לא מעיד על כלום. טלפון זה חלק- זה אומר שאתם יכולים לתקשר בינכם, שזה יפה, אבל (ואת אמרת את זה) את לא יודעת מה תהיה הכימיה שלך איתו כשתפגשו ואת גם לא יודעת אילו חומות יחזרו לתפקד כשתצאו מעולם הוירטואליה. לאנשים יש הרבה חומות, מסכות, מגננות- תבחרי איזה שם שנוח לך, שבאות לידי ביטוי בעיקר בעולם האמיתי. כשאאת מדברת עם אדם שמעולם לא ראית הרבה יותר קל לדבר על נושאים מסויימים שכן את יודעת שגם אם במקרה הוא יראה אותך ברחוב הוא לא יזהה אותך ו"יחשוף"את כל מה שסיפרת לו. דייטים זה דבר מסובך. שלרגע לא תחשבי שלי יש שמץ של מושג איך עושים את זה נכון, אבל חשוב לזכור שבסופו של דבר כל המסנג'ר והסקייפ והאיסיקיו והצ'אטים והטלפון והמיילים לא משתווים לעולם האמיתי- לא מבחינת כימיה לא מבחינת חרדה ולחץ לא מבחינת תקשורת ובעצם משום בחינה. זה שני עולמות נפרדים עם מערכת פחדים אחרת ומערכת הגנות אחרת. דברים שקלים בטלפון קשים יותר פנים אל פנים ולהיפך. אז, אם את שואלת אותי אישית- קודם כל לצמצם טלפונים, מה שיוריד את רמת הציפיות ואת האינטימיות שאת מרגישה. דבר שני- וזה החלק הכיפי של כל הנאום- תקבעי פגישה. ואל תגידי שאין לו זמן- לכל אחד מאיתנו יש זמן לדברים שחשובים לו. אם אין לו זמן כנראה שזה אומר משו שאת צריכה לחשוב עליו. תקבעי פגישה, ותראי מה באמת נמצא מאחורי כל הפנטזיה הזו בהצלחה

magenta73

New member
אפשר לשאול אותך

במה את בדיוק מתאהבת? כלומר, את לא ממש מכירה אותו, רק דיברתם בטלפון, עוד לא פגשת אותו... עוד לא ממש בניתם משהו יחד... בואי נגיד שאת מתאהבת בדמיון ובפנטזיה שהוא יכול לתת לך. את מתאהבת באפשרות. לא בו. וצריך ללמוד, אין לי מושג איך, ליצור סוג של מחיצה בין הפנטזיות למציאות. אין ספק שזה ממכר, ההרגשה הזאת, ויש כאן תקווה וציפייה וכו'... אין לי מה להגיד לך, תנסי להיפגש כמה שיותר מהר. זאת העצה שלי. עם כל הכבוד ללימודים, אפשר למצוא ערב אחד לפגישה. במיוחד אם זאת פגישה עם בחורה שכביכול יש בניכם קשר מדהים...

orrin

New member
התמכרות לפנטזיה פוגעת אחרת ממציאות

כי בפנטזיה הוא אף פעם לא יגיד לך לא או את כל סדרת משפטי ה"זה לא את זה אני" כי בפנטזיה את לא מסכנת כלום כי בפנטזיה את מדיימנת אותו בדיוק איך שנוח לך כי בפנטזיה את בונה "קשר" לבד, בלי תלות של צד נוסף מה שמשאיר אותך עם כל השליטה על המתרחש כי בפנטזיה את לא נפגעת כי בפנטזיה את לא באמת פוחדת מכלום כי תכלס גם את יודעת שלא ממש יש לך משו ביד כי זו פנטזיה, וכולנו בוחרים אם לברוח אליה או לא.

magenta73

New member
אני חושבת שכולנו בורחים אליה

בצורה זו או אחרת, השאלה עד כמה. וכמה זה עולה לנו...

למעלה