צריכה עזרה.

צריכה עזרה.

החלטתי לנסוע עם ביה"ס לפולין אחרי התלבטות ארוכה בין התנועה (נוע"ל) לביה"ס. הבעיה היחידה שלי עם ביה"ס זה שההכנה לדעתי לא מספקת, ובייחוד אצלי שהשואה הוא נושא רגיש מאוד. החלטתי "להכין את עצמי", פה אני צריכה את עזרתכם. איזה טיפים יש לכם כדי להיות מוכנה ריגשית לזה? טקסטים שכדי לקרוא, דברים לראות מקומות, שאלות חשובות לשאול את עצמי ואת בני משפחתי, דברים שהיו עוזרים לכם במסע אילו היה לכם אותם, כל דבר שיכול אכשהו להועיל לי. יש לי עכשיו יותר מחצי שנה, אני יודעת שזה המון זמן אבל אני באמת רוצה להתכונן הכי טוב שאפשר בכל דרך שתועיל לי. תודה רבה

עצה מכל הלב

עצה מכל הלב אל תקראי חויות פולין!! אני לפני שטסתי כל היום קראתי חויות פולין, וראיתי תמונות וזה.. ובסוף זה דפק לי ת'מסע... אז אם עדין לא קראת אז אל תקראי גם עדיף שאת חווי את זה קודם ורק אחרי שתחזרי תקראי..

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif מעין

כדאי לקרוא ספרים כמו "סלמנדרה" של ק.צטניק; קחי יומן לרשום בו חוויות ומחשבות, ומוזיקה כדי שלא יהיה לך קשה מדי. לשאלות נוספות, אנו כאן
מסע מוצלח
[יש גם הרבה טיפים ומידע מועיל בטאגליינס]

נ ו ם

New member
הצעה

יש המון ספרי קריאה וספרי עיון בנושא השואה. וגם באינטרנט יש המון מהון חומר ומאמרים שונים בנושא. אני ממליצה לך לאסוף לעצמך חומר שמעניין אותך ולשבת לקרוא. לכי לספריה של הבית ספר (או לספריה העירונית) ותחפשי.

למעלה