צריכה עזרה

צריכה עזרה

חברות שלי טסות עם הנוע"ל לפולין, ואני רוצה להכין להן משהו. אני עוד לא הייתי בפולין לכן קשה לי לדעת מה להביא להם או להכין או לכתוב... יש לכם רעיונות?

הצעות

שנסעתי לפולין רציתי להכין לחברות שלי כל מיני מתנות.... אז הכנתי לכל אחת שקית עם קצת שוקולדים, וכל מיני פתקים .... זה יצא ממש חמוד.... עוד הצעה אם אין הרבה חברות זה לקנות לכל אחת יומן מסע.... לכתוב מכתבים כמספר ימי המסע וכל יום שיקראו מכתב אחד... חוברת עם תשבצים, תמונות, שירים על כל מיני דברים שאתן עושות, וסתם שיעבירו את הזמן בנסיעה באוטובוס ובטיסה...

cohen shir

New member
הצעות מחממות. ../images/Emo23.gif

בעיקר דברים מחממים ושימושיים זה טוב. צעיף שתכיני לבד זה יהיה ממש חמוד. ובגלל שאת צריכה להכין כמה לכמה חברות זה יהיה קל פשוט ללכת לחנות בדים וקנות פליז. לחתוך אותו לפי הגודל הרצוי ולכתוב הקדשה בטוליפ בסוף הצעיף. כנ"ל אפשר להכין... מחממי אוזניים, כפפות, חם צוואר, חותלות, כל דבר מחמם! כמובן שיהיה ממש מרגש זה מכתבים לטיסה עם איזה שוקולד קטן או סוכריה. וגם מכתבים לרגעים קשים. שידעו שיש להם מכתב בתיק ממך שיפתחו ברגע קשה.

תודה לשתיכן! עזרתן מאוד!

אני חושבת שיהיה נחמד עם תכינו אוסף של המון דברים להכין לאנשים למסע לפולין ותשימו את זה בטאגליינס (סתם משהו לחשוב עליו)

למעלה